Grid star
banci

BANCA TRANSILVANIA VREA SA PREIA O INSTITUTIE DE CREDIT – Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza tranzactia prin care Banca Transilvania S.A. intentioneaza sa preia Idea Bank S.A. si, indirect, Idea Investment S.A., Idea Leasing IFN S.A. si Idea Broker de Asigurare S.R.L.

Banca Transilvania S.A. este principala societate a Grupului Financiar Banca Transilvania care furnizeaza o gama larga de servicii financiare in Romania, precum: servicii bancare, servicii de investitii, servicii de administrare a portofoliilor si leasing.

Idea Bank S.A., Idea Investment S.A., Idea Leasing IFN S.A. si Idea Broker de Asigurare S.R.L. fac parte din Grupul Idea in Romania. Idea Bank S.A. ofera servicii financiar-bancare, Idea Investment S.A. ofera servicii de consultanta financiara pentru companiile din grupul Idea, in timp ce Idea Leasing IFN S.A. furnizeaza servicii de leasing financiar si credite destinate persoanelor juridice, iar Idea Broker de Asigurare S.R.L. intermediaza produse de asigurare.

In conformitate cu prevederile Legii concurentei, aceasta operatiunea trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Ca urmare, autoritatea de concurenta va evalua tranzactia in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani