Grid star
eveniment

RESTRUCTURARI LA GUVERN – Au fost desfiintate 66 de posturi la Secretariatul General: "Acest proces de reorganizare se va finaliza cu reducerea numarului de posturi de la 769, la 670, din care vor mai ramane doar 53 de functii de conducere"

S-au facut restructurari la Secretariatul General al Guvernului (SGG) condus de Mircea Abrudean (foto). Executivul a adoptat Hotararea privind organizarea, functionarea si atributiile Secretariatului General al Guvernului.

Potrivit actului normativ adoptat, la nivelul SGG s-au redus 66 de posturi, din care 19 reprezinta functii de conducere. 

Aceasta decizie reprezinta prima etapa de reorganizare la nivelul SGG ca ordonator de credite, incluzand si entitatile fara personalitate juridica din cadrul Aparatului de lucru al Guvernului, pentru care SGG are calitatea de angajator. Acest proces de reorganizare se va finaliza cu reducerea numarului de posturi de la 769, la 670, din care vor mai ramane doar 53 de functii de conducere,  respectiv 7,91%.

Iata anuntul Executivului:

"Potrivit actului normativ adoptat, la nivelul Secretariatului General al Guvernului (SGG) s-au redus 66 de posturi, din care 19 reprezinta functii de conducere. Astfel, la nivelul SGG, din 582 de posturi cate existau pana acum, vor ramane 516. Dintre acestea, 43 sunt functii de conducere.

Hotararea aprobata astazi de Guvern reprezinta prima etapa de reorganizare la nivelul SGG ca ordonator de credite (incluzand si entitatile fara personalitate juridica din cadrul Aparatului de lucru al Guvernului, pentru care SGG are calitatea de angajator). Acest proces de reorganizare se va finaliza cu reducerea numarului de posturi de la 769, la 670, din care vor mai ramane doar 53 de functii de conducere,  respectiv 7,91%”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani