Grid star
eveniment

CITU VS BARNA IN SCANDALUL DE LA CFR – Zeci de copii au stat blocati ore intregi in tren. Liderul USR crede insa in Vizante

Romania lucrului bine facut:  30 de copii au stat blocati mai bine de opt ore intr-un tren.
Pana acum, nu a raspuns nimeni, iar liderul USR Dan Barna crede ca seful CFR Ovidiu Vizante "poate sa faca o schimbare” in bine la compania de stat. Premierul Citu cere insa alte masuri.

"Eu sunt in functie, eu iau deciziile"

Dupa revoltatorul incident, au urmat declaratiile halucinante ale directorului CFR, Ovidiu Vizante, numit de ministrul Transporturilor Catalin Drula sa faca reforma la CFR.
Putin iritat de intrebarile puse despre incident de un jurnalist antena 3, Vizante i-a explicat acestuia:
"Eu sunt in functie, eu iau deciziile. De ce trebuie sa veniti dumneavoastra sa imi spuneti ce trebuia sa fac daca va spun ca nu se putea face? (click aici pentru a citi).

Citu il vrea acasa pe seful CFR, Barna are incredere in el

La scurt timp, premierul Florin Citu a luat pozitie miercuri, 29 iulie 2021, si a declarat ca daca Vizante lucra la Guvern, era imediat trimis acasa:
"Daca directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasa”.

Numai ca liderul USR Dan Barna nu este de aceeasi parere. Seful USR-istilor a declarat la digi 24 ca "a fost vorba de o exprimare nefericita” a lui Ovidiu Vizante in dialogul cu presa referitor la trenul ramas blocat ore intregi, si ca "oamenii trebuie judecati dupa fapte, nu dupa vorbe”.

Nu este primul incident

Chiar daca nu este primul incident de la CFR de cand Ovidiu Vizante a fost uns sef (click aici pentru a citi), Dan Barna crede ca Vizante poate sa faca o schimbare in bine la compania de stat:

"Dupa trei luni de zile, un manager are in continuare toata credibilitatea ca poate sa faca aceasta reforma pentru ca, repet, o vorba neinspirata nu tine loc nici de garantie nici de argument. Eu cred ca acest om poate sa faca o schimbare”.
Pana la publicarea materialului, Vizante era inca in functie.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani