Grid star
punguta cu doi bani

Cel mai detestat personaj al momentului, luat la misto pe prima pagina: „Parosul complotist” (Foto)

Afaceristul Samuel Bankman-Fried (foto) nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru cei care au o cat de mica tangenta cu piata criptovalutelor si au vazut cum s-a prabusit platforma FTX, condusa de Bankman.

Ei bine, ia priviti cum il ia peste picior The New York Post, unul dintre cele mai importante ziare conservatoare din SUA (daca nu chiar cel mai important). A nu se confunda cu publicatiile de stanga The New York Times si The Washington Post! The New York Post – ziar apropiat de Partidul Republican din Statele Unite – a ajuns celebru in lumea intreaga dupa ce in urma cu doi ani a facut dezvaluirea legata de laptopul lui Hunter Biden (fiul presedintelui american Joe Biden), dezvaluire pe care atat presa de stanga (apropiata Partidului Democrat), cat si Facebook, Twitter, Youtube, Google si cam tot ceea ce inseamna „Big Tech” au incercat s-o cenzureze si s-o calomnieze, catalogand-o drept minciuna. Pana acum vreo luna, cand aceeasi stanga americana si aliatii din Big Tech au fost nevoiti sa recunoasca autenticitatea dezvaluirii.

In fine: ceea ce vedeti mai jos este prima pagina a tabloidului din editia de miercuri, 14 decembrie 2022, dedicata arestarii lui Sam Bankman-Fried (SBF) de catre Politia din Bahamas. Poreclindu-l „Hairy Plotter” („Parosul complotist” – calambur dupa numele celebrului vrajitor Harry Potter), The New York Post aminteste ca afaceristul este acuzat de sifonarea banilor obtinuti din falimentul FTX catre Partidul Democrat si rade de motivul invocat de SBF in cererea de eliberare pe cautiune din arestul preventiv: „Implora eliberarea pe cautiune pentru ca este un 'vegan deprimat'”. Bankman chiar asa a spus in fata judecatorului: ca nu-si poate urma in spatele gratiilor regimul vegan si nici tratamentul medicamentos impotriva depresiei.

Intre timp, adaugam noi, judecatorul i-a respins cererea de eliberare pe cautiune, asa ca Sam Bankman-Fried ramane la „Beciul domnesc” american. CSF? NCSF!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani