Grid star
eveniment

CITU IL SFIDEAZA PE ORBAN - Premierul refuza sa acorde gratuitatile cerute de seful sau. Iata ce va semna (Document)

Premierul Florin Citu il sfideaza pe Ludovic Orban, dupa ce s-a anuntat public ca liderul PNL vrea sa modifice Ordonanta austeritatii facuta de guvern in sensul mentinerii de calatorii gratuite pentru studenti (click aici pentru a citi), spre deosebire de premier, care ofera reduceri de 50% .

Premierul si-a convocat cabinetul joi, 18 februarie 2021, in sedinta de Guvern, iar pe Ordinea de zi se afla, printre altele, si Proiectul OUG privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Mai exact, Ordonanta austeritatii Guvernului de dreapta.

Iata ce prevede cu privire la calatoriile pentru studenti:

“Studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, in varsta de pana la 26 de ani, beneficiaza de tarif redus cu 50% pe mijloacele de transport local in comun, transportul intern auto, cu metroul, precum si pentru transportul intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a si naval, pe tot parcursul anului calendaristic. Studentii orfani sau proveniti din casele de copii beneficiaza de gratuitate pentru aceste categorii de transport.”

*Cititi aici Proiectul Ordonantei austeritatii

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani