Grid star
eveniment

CLOTILDE ARMAND, DECLARATA CASTIGATOARE – Protest de amploare la Biroul Electoral (Live)

Candidata USR-PLUS Clotilde Armand (foto) va fi declarata castigatoarea alegerilor pentru functia de primar al Sectorului 1 din Capitala. Este anuntul facut de chiar de primarul inca in functie, candidatul PSD Dan Tudorache.

Concret, Dan Tudorache a declarat ca Biroul Electoral se va intruni joi seara, la ora 20, pentru a o declara castigatoare pe Clotilde Armand la Primaria Sectorului 1, asta in pofida contestatiilor depuse referitoare la frauda electorala. Mai mult, Tudorache acuza ca decizia va fi luata in lipsa reprezentantului PSD, care este la Sectia 4 politie unde da declaratii privind incidentele de la vot privind fraudarea alegerilor. ”Vom depune o plangere penala”, a anuntat Dan Tudorache joi seara, 1 octombrie 2020, la Romania Tv.

Clotilde Armand: “Am sa-mi permit o aroganta”

De asemenea si Clotilde Armand si-a anuntat victoria, intr-o postare pe pagina sa de Facebook:

“Pana ii lamuresc procurorii pe pesedisti ca sunt doar niste loseri cu probleme penale si le explica cum se desfasoara un proces electoral, pana lamureste CNA toata propaganda de stiri false din ultimele zile si din cele care vor urma... am sa-mi permit o aroganta: ii voi ignora total. Incepem treaba in Sectorul 1. De asta ne-au votat cetatenii”.

Altfel, la ora publicarii acestui articol, la Biroul Electoral al Sectorului 1 se desfasoara un protest la care participa cateva sute de persoane. Puteti vedea mai jos imagini de la protest:

https://www.facebook.com/FataCuSparanghel/videos/1144401422624302

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani