Grid star
eveniment

ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE – Ultimatum pentru guvernanti. Iata ce li se cere

PSD ii acuza pe guvernanti de ipocrizie in ceea ce priveste eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si cere sa se dea o Ordonanta de Urgenta prin care acestea sa fie taiate.

Senatorul Radu Oprea a declarat luni, 15 februarie 2021, ca in proiectul de Buget pe 2021 intocmit de Guvern sunt prinse si sumele necesare pentru plata acestor pensii, motiv pentru care acesta se intreaba cand vorbesc si cand nu vorbesc serios guvernantii despre taierea acestor pensii.

Preda cere Coalitiei de Dreapta ca in prima sedinta de guvern sa dea o OUG prin care sa procedeze la eliminarea pensiilor speciale:

“Daca nu fac acest lucru este demogogie si nu mai au voie sa vorbeasca despre acest subiect".

Iata declaratiile facute de Radu Oprea:

"PSD a depus in Parlament proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Am constat ipocrizia celor din guvernarea de dreapta atunci cand ne-am uitat cu atentie in buget. In bugetul Camerei Deputatilor si al Senatului sunt prinsi banii pentru pensiile speciale ale parlamentarilor. Pai atunci sa se hotarasca: cand vorbesc serios despre acest subiect si cand nu.

Le solicitam, pentru ca maine dimineata e sedinta a Birourilor Permanente Reunite, sa introduca pe ordinea de zi propunerea PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Daca tot vorbesc despre pensiile speciale, sa ia initiativa legislativa pe care au avut-o, sa o transforme in ordonanta si in prima sedinta de guvern sa procedeze la eliminarea pensiilor speciale. Daca nu fac acest lucru este demogogie si nu mai au voie sa vorbeasca despre acest subiect".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani