Grid star
companii

FACTURILE LA ENERGIE: PLATA IN RATE – Hidroelectrica: "Pe perioada esalonarii vor fi achitate facturile curente, impreuna cu ratele rezultate din cerere"

Hidroelectrica, societata controlatat de stat, incepe sa emita facturile la energie pentru clientii sai, dupa ce a fost implementat noul sistem informatic. Compania pune la dispozitia clientilor un formular-tip pentru cererea de esalonare a platii pentru cei care nu isi permit plata integrala a facturilor.

Hidroelectrica anunta ca termenul de plata a facurilor emise este de 45 de zile in cazul clientilor casnici, respectiv de 30 de zile in cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalitati:

"Daca va aflati in dificultate in ceea ce priveste plata facturilor, aveti posibilitatea de a opta pentru esalonarea sumelor restante, plata urmand a fi facuta in maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada esalonarii vor fi achitate facturile curente, impreuna cu ratele rezultate din cererea de esalonare”.

Iata anuntul Hidroelectrica:

"Stimati parteneri si clienti,
Ne bucuram sa va aducem la cunostinta faptul ca Hidroelectrica a implementat cu succes noul sistem informatic de facturare. Acesta integreaza solutii software de ultima generatie capabile de gestionarea optima a numarului crescut de clienti casnici si non-casnici aflati actualmente in portofoliul societatii, precum si a acelora care vor dori sa incheie contracte de furnizare pe viitor.
Va asiguram ca facem eforturi pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite tuturor clientilor, iar trecerea la noile programe informatice a reprezentat unul dintre pasii absolut necesari facuti in aceasta directie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de perioadele de intarziere in emiterea facturilor.

Maxim sase rate

Dorim sa reamintim ca termenul de plata a facurilor emise de catre Hidroelectrica este unul relaxat, de 45 de zile in cazul clientilor casnici, respectiv de 30 de zile in cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalitati.
Daca va aflati in dificultate in ceea ce priveste plata facturilor, aveti posibilitatea de a opta pentru esalonarea sumelor restante, plata urmand a fi facuta in maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada esalonarii vor fi achitate facturile curente, impreuna cu ratele rezultate din cererea de esalonare.
Formularul tip pentru cererea de esalonare este disponibil pentru descarcare in format electronic

CLIENT CASNIC
sau 
CLIENT BUSINESS
Dupa completare, acesta poate fi trimis la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro. sau poate fi depus in format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum si la sediul central.
Reamintim ca Hidroelectrica nu utilizeaza intermediari in relatia cu clientii sai, actuali si potentiali, astfel ca pentru orice chestiune de interes (contractare, facturare etc.) va rugam sa va adresati exclusiv reprezentantilor companiei sau sa utilizati platformele electronice puse la dispozitie de societate”.

Listarea la bursa

Anul trecut, actionarii Fondului Proprietatea au votat pentru listarea Hidroelectrica la Bursa de Valori Bucuresti. Actionarii s-au intrunit pentru a discuta despre "Aprobarea vanzarii actiunilor detinute de Societate in capitalul social al SPEEH Hidroelectrica SA (‘Hidroelectrica’), reprezentand pana la 19,94% din totalul actiunilor emise de Hidroelectrica, prin oferta publica secundara avand obiect actiuni emise de Hidroelectrica, urmata de admiterea acestor actiuni la tranzactionare (‘Listarea’) doar la Bursa de Valori Bucuresti”, potrivit anuntului facut pe Bursa de Valori Bucuresti. 
Sumele de bani rezultate in urma vanzarii partiale sau integrale a pachetului de actiuni in cadrul respectivei oferte publice secundare vor fi distribuite actionarilor, sub forma unui dividend special in termen de 3 luni de la incasarea sumei respective.
Fondul detine 19,94% din capitalul social emis al companiei, societatea fiind controlata de statul roman, prin Ministerul Energiei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani