Grid star
eveniment

IOHANNIS, UN AN DE LA REALEGERE - “A recunoscut ca nu a facut nimic”

Klaus Iohannis (foto dreapta), un an de la realegere. Senatorul Calin Popescu Tariceanu i-a facut bilantiul presedintelui si spune ca acesta nu a facut nimic.

Tariceanu a facut referire la declaratia de presa a lui Iohannis de marti seara, 25 noiembrie 2020: “De data asta ca sa ne spuna ca a trecut un an de cand a fost ales presedinte. A recunoscut ca ii pare rau ca nu a facut nimic”.

Tariceanu spune intr-o postare pe Facebook ca iesirile propagandistice ale lui Klaus Iohannis continua cu un singur scop: sa distraga atentia romanilor de la adevaratele probleme ale tarii, si de la intrebarile la care ar trebui sa raspunda.

Sa raspunda de ce au fost inchise pietele, scolile, restaurantele, cu cat o sa reduca pensiile si cati bugetari or sa fie dati afara in 2021 daca PNL ramane la guvernare.

Iata postarea lui Calin Popescu Tariceanu:

“Ieri seara, dl Iohannis a iesit DIN NOU la TV! De data asta ca sa ne spuna ca a trecut un an de cand a fost ales presedinte. A recunoscut ca ii pare rau ca nu a facut nimic. De fapt, ca a facut cam ce a facut si in primul mandat: NIMIC!
Iesirile propagandistice ale lui Klaus Iohannis continua cu un singur scop: sa ne distraga atentia de la adevaratele probleme ale tarii! De la intrebarile pe care ar trebui sa le punem zilnic “Guvernului Meu”:

 1. Unde sunt mastile pe care le-ati promis celor defavorizati?
 2. Unde sunt tabletele promise copiilor?
 3. De ce nu deschideti scolile?
 4. De ce ati inchis pietele?
 5. De ce ati inchis restaurantele?
 6. De ce inchideti in case comunitati intregi fara sa-i testati?
 7. Unde sunt cele 110 miliarde lei pe care le-ati imprumutat?
 8. Cati bugetari o sa dati afara daca mai sunteti la guvernare in 2021?
 9. Cu ce procent o sa reduceti pensiile daca mai ramaneti la guvernare?
 10. O sa schimbati Constitutia ca dl Iohannis sa mai poata avea inca 2 mandate de presedinte?

  Aceste intrebari si multe, multe altele sunt cele pe care dl Iohannis incearca sa le acopere prin iesirile publice zilnice. Iesiri in care nu spune nimic, dar lanseaza mult fum! Nu va lasati fentati pentru ca daca ne pacalesc acum… timp de 4 ani pacaliti ramanem!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani