Grid star
analize

Ministrul Virgil Popescu a creat cel mai mare haos in piata energetica

Oameni buni, haideti sa vorbim deschis:

E drept sa ne reprosati noua ca PNL si USR au negociat cu Comisia Europeana niste jaloane si tinte aberante, pe care multi dintre noi, le aflam chiar acum?

Ati uitat atat de repede ca un grup de iresponsabili in frunte cu Citu, Ghinea, Popescu si Turcan au negociat impotriva intereselor Romaniei?

Ne cereti sa iesim de la guvernare ca nu-l demite Ciuca pe Popescu de la Energie.

Popescu a creat, inca de la liberalizarea facuta in interesul baietilor destepti, cel mai mare haos in piata energetica.

El trebuia demis de premier de multa vreme. Dar, va intreb onest: iesirea de la guvernare si revenirea USR alaturi de PNL e o solutie mai buna?

Ministrul Muncii, Marius Budai, a stat pe capul celor de la Bruxelles pana a scos procentul ala mizerabil de 9,4% pt pensii.

La capitolul energie, Popescu si ai lui de la minister mint cu nerusinare Comisia Europeana spunandu-le ca n-avem nicio problema daca inchidem centralele pe carbune.

Doar pentru ca a mintit Comisia, lovind in interesele Romaniei, ar fi trebuit demis imediat.

PSD a impus in Parlamentul European un amendament prin care va fi posibila renegocierea PNRR. Adica repararea nenorocirilor facute de Citu, Ghinea si Popescu.

Poate ca aveati asteptari mai mari, dar va rog sa va imaginati cum ar fi aratat Romania daca am fi avut azi un guvern PNL-USR.

Si nu ne oprim aici.

Nu-l vom lasa pe Popescu sa nenoroceasca economia si nici pe Ghinea si ai lui sa incaseze miliardele pe consultanta.

#tinemcuRomania

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani