Grid star
eveniment

MISCARE PE PIATA CARBURANTILOR – Societatea detine 14 benzinarii. Tranzactia trebuie autorizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei anunta ca analizeaza tranzactia prin care Flagas preia Rombeer Crangasu si, implicit, cele 14 statii de carburanti din judetele Dambovita si Prahova detinute sub marca "RBC Gas”.

Flagas S.R.L. comercializeaza angro si cu amanuntul carburanti auto (benzina, motorina, GPL auto), iar in statiile de carburanti detinute se mai comercializeaza produse alimentare sau auto si se mai desfasoara activitati de spalatorie auto. Rombeer Crangasu S.R.L. detine in prezent 14 statii de carburanti din judetele Dambovita si Prahova, prin intermediul carora comercializeaza angro si cu amanuntul carburanti auto, produse alimentare sau auto si desfasoara activitati de spalatorie auto.

In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei, care va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt”
, anunta Consiliul Concurentei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani