Grid star
punguta cu doi bani

Oferta de 87 milioane euro primita de Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea anunta ca a primit o oferta de 87 milioane euro de la GDF International pentru a-si vinde actiunile pe care le detine la Engie Romania. GDF este actionarul majoritar al Engie Romania.

Potrivit Fondului, printr-un anunt trimis Bursei de Valori Bucuresti, orice potentiala tranzactie este conditionata de acordul cu privire la termenii contractului de vanzare – cumparare de actiuni si orice conditii suspensive, care vor include aprobarea tranzactiei de catre actionarii Fondului.

Iata anuntul facut de Fondul Proprietatea:

Primirea din partea GDF International S.A. a unei oferte ferme in legatura cu detinerile Fondului Proprietatea in capitalul social al Engie Romania S.A. Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitatea sa de administrator de fonduri de investitii alternative si administrator unic ('AFIA/ Administratorul de Fond') al Fondului Proprietatea S.A. ('Fondul'), doreste sa informeze actionarii ca a primit o oferta ferma din partea GDF International S.A., actionarul majoritar al Engie Romania S.A. ('Oferta'), in legatura cu o potentiala vanzare a intregii detineri a Fondului Proprietatea in capitalul social al Engie Romania S.A. ('Societatea'), pentru suma de 87 milioane euro. Orice potentiala tranzactie este conditionata de acordul cu privire la termenii contractului de vanzare – cumparare de actiuni si orice conditii suspensive, care vor include aprobarea tranzactiei de catre actionarii Fondului. Alte anunturi vor fi facute pe masura ce si cand va fi relevant. Reamintim actionarilor ca Fondul detine in prezent 11,99% din capitalul social al Societatii (reprezentand 14,53% din VAN-ul Fondului la 31 octombrie 2023)”.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani