Grid star
eveniment

PERFORMERUL CAPITALEI – Se stie primul castigator al alegerilor din Bucuresti

Se cunoaste deja un prim castigator al alegerilor locale din Capitala. Este vorba despre primarul PSD al Sectorului 4 Daniel Baluta (foto), cel care a reusit sa transforme total sectorul, aspect necontestat nici macar de catre adversarii sai politici. Adversari care de altfel nu isi fac prea mari sperante pentru alegerile locale, prefigurandu-se o victore zdrobitoare a lui Daniel Baluta.

Cu doua zile inainte de alegerile de duminica, 27 septembrie 2020, Daniel Baluta indeamna bucurestenii sa iasa masiv la vot, pentru a alege o viata buna si tihnita. Sa aleaga continuitatea, cu gandul la copiii lor, la viitorul copiilor lor.

Mesajul a fost lansat intr-un interviu acordat news.ro, in care Baluta afirma ca increderea oamenilor din Sectorul 4 si vointa de a face l-au motivat sa mearga inainte, si ca in acesti 4 ani a inceput modernizarea masiva a Sectorului, investind major in sanatate, infrastructura si educatie.

Fara emotii pentru alegerile din 27 septembrie 2020 si dat ca sigur castigator, Daniel Baluta anunta ca programul sau pe urmatorii 4 ani este unul si mai complex. Spre deosebire de 2016, cand a pornit de la zero pe aproape toate planurile, in noul mandat va urma consolidarea si cresterea economica, educationala, sanitara si sociala a oamenilor din Sectorul 4.

Iata pasaje din interviul acordat de Daniel Baluta, pe care il atasam integral la finalul articolului:

Cateva proiecte finalizate?

Sunt foarte multe. Cum spuneam, increderea oamenilor din Sectorul 4 si vointa de a face m-au motivat sa merg inainte. In acesti 4 ani am inceput modernizarea masiva a Sectorului 4 si am investit major in sanatate, in infrastructura, in educatie. Am inceput sa construim pentru protejarea mediului inconjurator si imbunatatirea calitatii aerului din sudul Bucurestiului si, pana acum, am plantat peste 30.000 de copaci si am amenajat mii de spatii verzi. Am am reusit sa anvelopam peste 600 de blocuri si am reabilitat si am pus in siguranta scolile si gradinitele din intreg sectorul.
Am construit peste 200 de locuri de joaca, unde copiii nostri pot sa isi petreaca timpul si pot face miscare in aer liber in conditii de igiena si siguranta.
Am amenajat cea mai mare parcare publica din Bucuresti. Peste 750 de locuri sunt deja folosite de bucuresteni in 'Parcarea cu Tei' de langa Palatul National al Copiilor. Am inceput programul de digitalizare a administratiei locale si ma pot mandri ca Sectorul 4 este cel mai SMART sector din Bucuresti.

Proiecte de viitor?

Programul pe urmatorii 4 ani este si mai complex. Spre deosebire de 2016, cand am pornit de la zero pe aproape toate palanurile, acum, consolidam si crestem economic, educational, sanitar si social viata oamneilor din Sectorul 4. Despre unele dintre proiecte am vorbit deja, pe unele dintre ele le-am demarat.

Vom construi o statie de metrou in cartierul Berceni, care va transforma zona de sud a Bucurestiului intr-un veritabil hub de business. Am primit banii – 50 milioane euro de la Ministerul Fondurilor Europene si pot spune ca am intrat in linie dreapta cu acest proiect.

Incepem, impreuna cu Federatia Romane de Hochei pe Gheata, constructia unui patinoar olimpic in curtea Liceului Traian Vuia, pe un teren de 2,5 hectare. Patinoarul va fi acoperit si va avea peste 1.500 de locuri in tribune. Va gazdui atat campionate nationale si internationale de hochei si patinaj artistic, cat si diferite spectacole pentru public.

Aducem o noua premiera si vom construi primul teatru din Sectorul 4! Va fi amplasat in parcul Tudor Arghezi pe care il amenajam pe Bulevardul Metalurgiei.

Hai, ca se poate! Duminica, votam pentru copiii nostri!”

* Cititi aici integral interviul oferit de Daniel Baluta

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani