Grid star
video

PLATA INTRETINERII – Adio tiparului de batran ursuz si bagaret! Podcast cu cel mai tanar administrator de bloc din Bucuresti (Video)

La 23 de ani, Sorin Nita este administrator de condominii si are grija de peste 4.000 de suflete.

Daca ai mare noroc, intr-o zi, vei vedea cum si la tine in bloc prototipul administratorului batran, ursuz si indiscret va fi inlocuit de o firma de contabilitate capitalista si se termina cu problemele. Sorin este din Bucuresti si a invatat de la tatal lui ce inseamna sa fii administrator de bloc sau, mai nou, administrator de condominii.

Sorin a inceput munca de la 15 ani. Dupa ce a lucrat 3 ani la McCafe, in perioada liceului,  si-a dat seama ca doreste mai mult de la viata si a luat calea antreprenoriatului. De atunci pana astazi, Sorin se ocupa de administrarea de condominii in Bucuresti, Bragadiru si Otopeni.

Administrarea condominiilor este responsabila pentru intretinerea zonelor comune si a elementelor unei dezvoltari condominiale. Domeniul include gestionarea finantelor asociatiei si angajarea de personal pentru a curata, repara si intretine condominiile si zonele comune.

Urmariti un podcast OnRecord cu cel mai tanar administrator de bloc din Bucuresti, Sorin Nita.

https://www.youtube.com/watch?v=ehKOEluxLAU

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani