Grid star
punguta cu doi bani

Pompierii vor sa-si cumpere salupe cu peste 16 milioane lei bucata

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) intentioneaza sa isi cumpere trei salupe. Nu vorbim despre ambarcatiuni obisnuite, de agrement, ci despre unele multirol, folosite la stingerea incendiilor. Cam ca in imaginea de mai jos.

Anuntul privind intentia de a cumpara cele trei salupe multi-rol a fost publicat in SEAP marti, 10 august 2021. Pretul total pe care IGSU este dispus sa-l ofere se ridica la 48504201,69 lei. Adica aproape 16,17 milioane lei pentru fiecare salupa. Antreprenorii interesati isi pot depune ofertele pana in data de 22 septembrie 2021, la ora 12:00.

sursa foto: ABC7.com

Iata sinteza anuntului:

Autoritatea contractanta doreste sa achizitioneze 3 buc. salupe multirol, in conformitate cu cerintele din documentatia descriptiva, ce au ca scop sporirea mobilitatii navale si capacitatii de interventie, ceea ce va conduce la cresterea numarului de vieti salvate, bunuri recuperate, precum si reducerea impactului negativ asupra mediului in situatii de urgenta.

Termenul-limita in care Autoritatea Contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare: In a 11-a zi inainte de termenul limita stabilit in anuntul de participare pentru depunerea solicitarilor de participare/ofertelor finale, potrivit art. 161 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice.

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a solicitarilor de participare/ofertelor finale: 19.

Mecanismul de solicitare si raspuns la solicitarile de clarificari: solicitarile de clarificari vor fi transmise autoritatii contractante fie pe adresa de email achizitiipublice@igsu.ro (solicitandu-se confirmare de primire) fie se vor depune la sediul autoritatii contractante din Bucuresti, str. Banul Dumitrache, nr. 46, sector 2 - raspunsul consolidat al autoritatii contractante va fi depus in cadrul anuntului de participare la sectiunea Lista clarificari, notificari si decizii”.

* Cititi aici intregul anunt de pe SEAP

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani