Grid star
punguta cu doi bani

Poza lui Tanase Stamule, in Posta Romana (Foto)

Cand auziti ca un politician si-a pus portretul intr-o institutie publica, cel mai probabil va ganditi la epoca dictatorului comunist Nicolae Ceausescu.

Ei bine, ce sa vedeti: cultul personalitatii dictatorului comunist s-a perpetuat pana in zilele noastre. Vorbim despre Tanase Stamule (foto), prim-vicepresedinte al PNL Sector 1, consilier al prim-ministrului Ludovic Orban si cel care de curand a ratat nominalizarea partidului pentru primaria de sector. Portretul lui Stamule troneaza in cel putin un oficiu al Postei Romane, dupa cum a dezvaluit senatorul PSD Daniel Zamfir.

Acuma ce sa zicem... Banuim ca acronimul PNL inca inseamna „Partidul National Liberal” si ca oamenii lui Ludovic Orban nu si-au redenumit formatiunea „Partidul National Leninist”.

Iata postarea lui Zamfir de pe Facebook:

„PROFESORUL COMBINATOR

Tanase Stamule, profesor la ASE, ii invata pe studenti (sic!!!) cum sa managerieze o afacere privata. Ce nu stiu studentii e ca decanul lor a ruinat toate business-urile in care a intrat, si acum -ca un libertarian adevarat- are patru job-uri la Stat!!! Devenit ciocoi, dupa ce a impanzit sectorul 1 cu panouri publicitare, isi pune tablouri si prin oficiile postale, considerand compania de stat Posta Romana, propria feuda.

De unde o avea profesorasul atatia bani? Are vreo legatura cu acele companii de asigurare pentru care dl Stamule-in calitate de consilier al prim-mimistrului- a facut lobby sa primeasca garantii guvernamentale de cinci sute de milioane de lei?

Rusine, profesore!

#faraimpostori

#RomaniiTrebuieSaStie.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani