Grid star
litigii

PROCESUL SECOLULUI – Parchetul acuza compania Pfizer ca a mintit in legatura cu eficacitatea vaccinului anti-Covid. Avocatul Gheorghe Piperea: “Este acuzata juridic ca a cenzurat informatiile relative la ser care ii contraziceau narativul”

Dosar bomba in Statele Unite ale Americii. Compania Pfizer a fost pusa sub acuzare de Parchetul din Texas in legatura cu vaccinurile anti-Covid pe care le-a produs.

Stirea a fost semnalata sambata, 2 decembrie 2023, de avocatul Gheorghe Piperea (foto), intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Piperea explica faptul ca procurorii acuza compania Pfizer ca a mintit autoritatile si populatia in ceea ce priveste pretinsa eficacitate de 95% a vaccinului anti-Covid. Din punct de vedere juridic, Pfizer este acuzata ca a cenzurat informatiile despre vaccin care contraziceau varianta oficiala prezentata opiniei publice.

Prezentam comentariul avocatului Gheorghe Piperea:

A trecut oarecum neobservata stirea ca procurorul general al statului Texas a dat in judecata faizar pe motiv ca a indus in eroare autoritatile si populatia in legatura cu eficacitatea de 95% a serului de 'imunizare' contra coo_veed.

Procurorul spune ca era imposibil ca in numai 2 luni de teste clinice o asemenea eficacitate relativa sa fie probata stiintific. Dimpotriva, statistic vorbind s-a demonstrat contrariul (iar autoritatile au fost nevoite sa declare a eficacitate de sub 30% pentru doza 4-a).

In alta ordine de idei, faizar este acuzata juridic ca a cenzurat informatiile relative la ser care ii contraziceau narativul.

Din punct de vedere moral, procurorul acuza faizar ca a manipulat prin frica populatia, care a decis in numar mare sa se 'imunizeze' pentru a-i proteja pe cei dragi, in ciuda faptului ca injectia nu avea ca scop si proprietate oprirea raspandirii infectiei, ci numai protejarea individuala (deloc eficienta, de altfel) a celui care s-a injectat.

Asadar, procurorul spune ca faizar a facut bani din suferinta si frica oamenilor, cu suportul interesat al unei mass media si social media total aservite.

Cam cum am sesizat noi, 'conspirationistii', de mai mult de 2 ani…

PS Legislatia europeana si cea romaneasca pentru protectia consumatorilor permite sanctionarea unor astfel de fapte si comportamente cu 4% din cifra de afaceri sau 2 milioane de euro (cand cifra de afaceri nu poate fi determinata)”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani