Grid star
video

REGINA MAGIUNULUI DIN ROMANIA – Bibiana Stanciulov: „Suntem dati special afara de la raft!” (Video)

Sonimpex Topoloveni, compania producatoare a magiunului din prune Topoloveni, a implinit 30 de ani de activitate pe 24 februarie 2023.

Pe parcursul sau de trei decenii, care aproape ca se suprapune cu acela al Romaniei de dupa Revolutia din decembrie 1989, compania a reusit sa se dezvolte constant si sa devina un reper pentru mediul de afaceri postdecembrist si un model de crestere sanatoasa. Daca la inceputurile sale Sonimpex Topoloveni fabrica si comercializa un singur produs, magiunul din prune, compania are astazi in portofoliu peste 60 de produse. Tot la fel, in timp ce, in anii 2000, firma raporta o cifra de afaceri de aproximativ 100.000 de euro pe an, cifra de afaceri anuala din perioada recenta este de 10 ori mai mare, de aproximativ 1.000.000 de euro. In cei 30 de ani de activitate, compania a reusit nu doar sa se dezvolte, ci si sa faca pionierat in mai multe domenii si sa acumuleze un numar impresionant de succese, pentru ea insasi, pentru mediul de afaceri romanesc si pentru traditia culinara locala.

Dezvoltarea Sonimpex Topoloveni se datoreaza in mare parte calitatii produselor, toate 100% naturale, fara adaos de zahar si fara conservanti, precum si faptului ca a ales sa mizeze pe Romania si pe traditia sa culinara.

„Exista o multime de feluri de succes, dar eu mi-am dorit un succes care sa fie nu doar pentru compania mea, ci si pentru tara mea. Iar, legat de produse, mi-am propus nu numai sa ajunga la cat mai multi consumatori, ci si sa-i ajute sa ramana sanatosi. Pentru tot ce am reusit sa construiesc in cei 30 de ani, as putea sa multumesc traditiei noastre gastronomice si unor personalitati precum Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, care a contribuit atat de mult la educatia nutritionala romaneasca si a sustinut produsele sanatoase. Iar pentru tot ceea ce nu am reusit sa construiesc in cei 30 de ani, spun iarasi si iarasi ca respectarea unei Indicatii Geografice Protejate nu e optionala, la fel cum nici concurenta loiala nu este facultativa. Incalcarea protectiei oferite de IGP si concurenta neloiala cu care ne confruntam de atat de multa vreme sunt probleme pentru a caror rezolvare avem nevoie de sustinere“, a declarat Bibiana Stanciulov la podcastul Lumea Banilor.

https://www.youtube.com/watch?v=hSMWv0Lte_s

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani