Grid star
video

SECRETELE REGINEI SPRANCENELOR - Ileana Otelea: "Micropigmentarea este o meserie frumoasa si banoasa" (Video)

Ileana Otelea, cunoscuta ca “Regina sprancenelor”, a inceput activitatea in domeniul infrumusetarii in aprilie 2004, instruindu-se la una dintre primele scoli de machiaj (Kruger Brent Agency). Dupa terminarea cursurilor, a devenit machior profesionist si totodata a inceput si demersurile de a profesa in cadrul aceleiasi scoli, instruind la randul sau alte cursante. Februarie 2007 a fost momentul in care Ileana a inceput cursurile de machiaj semipermanent la cea mai renumita scoala de profil din Romania, Goldeneye.

De-a lungul timpului, Ileana a capatat foarte multa experienta in aceasta activitate, motiv pentru care incepand din ianuarie 2012 a avut posibilitatea sa ii invete pe cei dornici sa se perfectioneze in aceasta meserie, devenind trainer.

In toata aceasta perioada, a participat la nenumarate cursuri interne si internationale de perfectionare atat ca participant, cat si ca trainer devenind profesor international in dermopigmentare.

Forma de arta

In cei aproape 20 de ani de experienta in arta infrumusetarii, Ileana a sprijinit si ajutat numeroase femei sa dobandeasca incredere in sine, putere si bucurie prin dobandirea unui look modern, proaspat, frumos si deosebit de apreciat de catre toti privitorii.

Micropigmentarea sau machiajul semipermanent este imbinarea reusita a doua forme de arta, cea a tatuajului si cea a machiajului.

Se foloseste acelasi principiu ca in cazul tatuajului, doar ca introducerea pigmentului se face in dermul superficial, aspectul devenind asemanator, doar ca perioada de vizibilitate a interventiei variaza intre 18 si 60 de luni. Independenta doamnelor poate sa fie valorificata utilizand acest serviciu in cele trei zone faciale infrumusetate regulat: sprancene, ochi si buze.

Se poate folosi o paleta larga de culori, iar artistul dermopigmentist va alege forma si aspectul potrivit fiecarei fizionomii in parte. Domeniile si zonele in care poate sa fie folosita experienta si priceperea Ilenei sunt

Estetica: Sprancene, ochi, buze, blush in obraji;

-Medicala: cicatrici, vitiligo, reconstructie areola mamara:

-Tricropigmentare: micropigmentarea scalpului.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani