Grid star
video

SFATURILE EXPERTULUI IMOBILIAR – Iata cum poti sa te feresti de soferii “deghizati” in agenti imobiliari (Video)

Adrian Ciorita, un cunoscut expert imobiliar, cu o vasta experienta in domeniu, da sfaturi importante pentru cei care activeaza in domeniu, dar nu numai. Intr-un podcast Lumea Banilor, acesta ne invata cum sa investim in imobiliare, dar si cum sa ne ferim de "tepari".

Un agent imobiliar in primul rand nu ar trebui sa fie agent imobiliar! Ar trebui sa fie consultant imobiliar. Sa-ti puna la dispozitie expertiza sa, resursele sale profesionale, umane si tehnice, dar mai inainte de toate ar trebui sa-ti castige increderea.

In pandemie, Adrian Ciorita si-a dat seama ca viitorul este unul ,"video” si s-a hotarat sa invete cum sa editeze astfel de materiale, avand-o langa el in aceasta calatorie pe prietena sa. A creat postari atat pentru YouTube, cat si pentru TikTok, scopul sau principal fiind acela de a deveni primul agent imobiliar care educa piata, care este transparent si care transmite informatii din nise diferite, de la negociere pana la psihologia umana. Videoclipurile realizate au ajutat business-ul sa creasca.

 

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani