Grid star
punguta cu doi bani

Sute de milioane pentru decontarea facturilor

Ministerul Dezvoltarii a facut plati de sute de milioane de lei in cadrul programului "Anghel Saligny”, dar si pentru investitii realizate prin Planul National de Redresare si Rezilienta.

Astfel, s-au alocat 93.825.047,65 de lei in vederea decontarii facturilor pentru 87 de obiective de investitii finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autoritatile publice locale din 35 de judete, pentru proiecte care contribuie la asigurarea accesului cetatenilor la servicii esentiale de utilitate publica, prin modernizarea infrastructurii rutiere si infiintarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apa, a retelelor de canalizare si a statiilor de epurare

Ministerul Dezvoltarii a mai platit 109.554.426,77 de lei in vederea decontarii facturilor pentru 173 de obiective de investitii realizate prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Suma a fost transferata catre beneficiarii proiectelor aflate in implementare in cadrul componentelor C5 – Valul Renovarii, C10 – Fondul Local si C 15 – Educatie.

Lucrarile realizate la aceste obiective vizeaza renovarea energetica a unor cladiri rezidentiale multifamiliale si a unor institutii publice, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achizitionarea unor mijloace de transport public nepoluante si a unor statii de incarcare, realizarea unor piste de biciclete, precum si construirea unor crese moderne si eficiente din punct de vedere energetic.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani