Grid star
punguta cu doi bani

Unde s-ar mai fi afisat Scrasnila Voda de 1 Decembrie? (Foto)

In caz ca va era dor de situatii in care presedintele Klaus Iohannis (foto) sa fie facut de bafta lumii, atunci asteptarea v-a fost rasplatita.

Miercuri, 2 decembrie 2020, fostul primar general Gabriela Firea a postat pe Facebook in oglinda doua imagini ale Arcului de Triumf: una (cea de acum), dupa renovarea facuta de catre fosta administratie PSD de la nivelul Primariei Capitalei, iar cealalta (cea din 2016), aratand starea deplorabila in care se gasea monumentul istoric dupa administratia interimara a PNL-istului Razvan Sava (noiembrie 2015 – iunie 2016).

Ne referim la acelasi Arc de Triumf sub care Werner s-a fotografiat la asa-zisa ceremonie de 1 Decembrie, tinand un discurs care a scorojit peretii de plictiseala.

Redam mesajul Gabrielei Firea pentru Klaus Iohannis:

Daca nu consolidam Arcul de Triumf, in primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un santier? Unde se mai tinea discursul solitar? Langa gardul de metal al constructorului? Ca asa am gasit Arcul de triumf, dupa un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei “De Dreapta” sunt harnici pentru ei insisi. Nu prea se omoara cu munca pentru oameni, pentru oras, pentru tara.

#ConfiscareaArculuiDeTriumf

#SimbolulPoporuluiNuAlConducatorilor”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani