Grid star
eveniment

USR-PLUS VA SUSTINE O MOTIUNE DE CENZURA IMPOTRIVA LUI CITU – Bomba anului in politica: partidele conduse de Dan Barna si Dacian Ciolos isi retrag sprijinul politic pentru premier

Bomba anului in politica: USR-PLUS a anuntat ca va sustine o motiune de cenzura impotriva premierului Florin Citu si ca ii retrage acestuia sprijinul politic, dupa ce seful Executivului l-a demis pe ministrul de Justitie, Stelian Ion, si asta pentru ca institutia condusa de acesta nu a emis un aviz cu privire la programul de investitii in mediul rural „Anghel Saligny” (click aici pentru a citi).
USR-PLUS cere Coalitiei printr-un comunicat postat pe facebook sa ia act de lipsa unei majoritati care sa sustina Cabinetul Citu si solicita declansarea de urgenta a negocierilor pentru desemnarea unui nou premier care sa formeze un nou guvern:

"In situatia in care discutiile din Coalitie vor esua in propunerea unui nou premier, USR-PLUS va sustine o motiune de cenzura impotriva Guvernului Citu”.

Iata anuntul USR-PLUS:

"USR-PLUS va sustine o motiune de cenzura impotriva premierului Florin Citu.
USR-PLUS anunta ca isi retrage sprijinul politic pentru premierul Citu, care a aruncat tara in criza politica. USR-PLUS nu a girat si nu va gira niciodata jaful din bani publici, in nicio formula de guvernare.
Cerem Coalitiei sa ia act de lipsa unei majoritati care sa sustina Cabinetul Citu si solicitam declansarea de urgenta a negocierilor in Coalitie pentru desemnarea unui nou premier care sa formeze un nou guvern.
In situatia in care discutiile din Coalitie vor esua in propunerea unui nou premier, USR-PLUS va sustine o motiune de cenzura impotriva Guvernului Citu.
Ministrul Stelian Ion este propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Justitiei si in viitorul guvern si are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justitie, inclusiv desfiintarea SIIJ si numirile procurorilor-sefi, procese intrerupte de iresponsabilitatea premierului Citu”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani