Grid star
eveniment

V-UL BLEGIT AL LUI CITU - „Vor plati si copiii nostri”

Ministrul de Finante Florin Citu, pus la zid de fostul primar al Capitalei Gabriela Firea:

“Ne-a indatorat tara, astfel incat vor plati si copiii nostri”.

Firea afirma intr-o postare pe Facebook ca in timp ce a ingropat industria, a distrus HORECA, agricultura si comertul, Florin Citu a anuntat mereu o iluzorie revenire in V a economie. Si ca in loc sa fie un V, este un L, de la Ludovic Orban:

"Un V blegit".

Fostul primar spune ca pandemia COVID a lovit la fel intregul continent din punct de vedere economic, insa Romania are a doua cea mai mare contractie anuala (-6%), in timp ce Italia se afla la -4,7%, Polonia la -2% , Ungaria la -4,7%, Slovacia la -2,2%, Bulgaria la – 5,2% si Cehia la -5,8%!

Iata postarea facuta de Gabriela Firea:

“Va mai amintiti de Citu? Cel care ne-a indatorat tara, astfel incat vor plati si copiii nostri. Acum nu face altceva, decat sa continue seria minciunilor si a aberatiilor pe care le-a transmis public de mai bine de un an. In timp ce a ingropat industria, a distrus HORECA, agricultura, comertul a anuntat mereu o iluzorie revenire in V a economie.

In loc sa fie un V este un L, de la Ludovic Orban. Un V blegit.
Cand esti in groapa, chiar daca topai pe fundul ei, nu inseamna ca iesi la liman.

Pandemia de COVID a lovit la fel intregul continent, acelasi virus a subminat toate economiile statelor membre. Si, totusi, noi avem a doua cea mai mare contractie anuala (-6%), Italia la care ne uitam ingroziti in primavara acum se afla la -4,7%, Polonia la -2% , Ungaria la -4,7%, Slovacia la -2,2%, Bulgaria la – 5,2% si Cehia la -5,8%!

Cifrele care provin din statisticile Eurostat nu mint. Aceste cifre ne indica clar faptul ca Romania a fost printre cel mai prost guvernate state din Uniunea Europeana in acest an.

Daca statele mediteraneene si cele central-europene au recuperat aproape integral contractia economica din primavara, daca polonezii, ungurii si cehii au recuperat la fel de mult la sfarsit de septembrie, noi, romanii, am iesit total din logica statelor est-europene si am ajuns sa bifam cea mai mare contractie anuala din regiune.

Deocamdata, este a doua cea mai mare prabusire anuala din intreaga Uniune.

Numai grecii si croatii ne mai pot concura in acest clasament al rusinii.
Deci, Dl Citu, cum e cu revenirea? Purtati ochelari cu lentila colorata? Vedeti viata in roz? Nu mai aveti contact cu realitatea?

Am discutat acest subiect grav si impreuna cu social democratii de la Sectorul 3, condusi de presedintele lor, Aurelian Badulescu, impreuna cu parlamentarii Carmen Mihalcescu si Daniel Zamfir.

DesprinsiDeRealitate

GuvernareMincinoasa

SfideazaRomania

InglodatiInDatorii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani