Grid star
eveniment

25.000 EURO DIN MEDITATII – Acestia sunt banii castigati de un profesor din Radauti. Impozitul platit

Un profesor din Radauti a castigat 25.000 de euro din meditatii intr-un singur an. Suma a fost declarata anul trecut la Administratia Finantelor Publice din Suceava, iar oficialii spun  ca este cel mai mare castig obtinut din meditatii declarat in anul 2021.


Potrivit antena 3, cadrul didactic ar fi incasat in fiecare luna aproximativ 2.100 de euro din meditatii. Din suma totala de 25.000 de euro, profesorul a platit impozite de aproape 13.000 de lei catre Administratia Finantelor Publice Suceava.

Locurile doi si trei

Un alt dascal din Suceava a castigat din meditatii peste 19.000 de euro, iar un profesor din Falticeni a strans in 2021 aproximativ 15.000 de lei din pregatirile cu elevii.
Cu toate acestea, exista multi profesori care nu declara aceste venituri la ANAF. De exemplu, in judetul Suceava, doar 55 de profesori si-au declarat veniturile suplimentare.
Din raportarile inregistrate la Administratia Financiara, cele mai mari castiguri din meditatii le-a avut un profesor din Arad. Acesta a raportat venituri de aproximativ 60.000 de euro din meditatii in 2021. Potrivit unor estimari, piata meditatiilor din Romania se situeaza la aproximativ 120 de milioane de lei pe luna.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani