Grid star
video

A FUGIT DE RAZBOI SI A INVESTIT IN ROMANIA - Hussein Kashash, bussines cu confectii in valoare de doua milioane de euro (Video)

Hussein Kashash a venit in Romania cu 4.000 de euro in buzunar, in urma cu sase ani, si are statut de refugiat. Are o afacere cu confectii, iar cifra de afaceri a ajuns la doua milioane de euro.

S-a nascut in Siria, are 11 surori si frati si nu s-ar fi gandit niciodata ca viata lui va lua o astfel de intorsatura. Cand a inceput razboiul, si-a parasit tara si familia:

Intr-o saptamana s-a schimbat totul. Tata avea o fabrica de haine si le-a spus angajatilor ca opreste activitatea cateva zile, pana se opresc bombardamentele, si dupa revenim la normal. Suntem in 2023 si nu a redeschis atelierul nici acum”.

Ca el, aceeasi poveste au trait-o alti sirieni si, acum, ucrainenii. Oameni de afaceri cu magazine mari au ramas fara nimic dupa bombardamente, munca lor de-o viata a fost spulberata in cateva secunde.

Eu, in Romania nu am avut nimic, nu stiam limba, nu intelegeam oamenii, am pornit cu doua masini de cusut in meseria invatata de la tata, cea de croitor, intr-un spatiu de 20 de metri. Acum am 600 de metri si fabrica de tesaturi profesionala”.

Povestea lui  Hussein Kashash, intr-un nou episod de podcast OnRecord

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani