Grid star
video

SFATURI DE LA PROFESIONISTI PENTRU UN JOB DE SUCCES - Radu Otelea, coach financiar: "Este important ca oamenii sa nu aleaga intre cariera si familie" (Video)

Radu Otelea, coach financiar, vine cu sfaturi despre cum sa avem un job de succes. Otelea, expert in educatie financiara, dezvaluie la podcastul Lumea Banilor reteta care trebuie aplicata.

Coachingul este un concept care a aparut in Romania in jurul anului 2005. Folosit initial pentru a-i ajuta pe managerii de top din companii sa isi schimbe comportamentele care ii impiedicau sa performeze, coachingul si-a demonstrat eficienta si a devenit metoda de facilitare a schimbarii si pentru echipe. Apoi, de-a lungul anilor, odata cu cresterea popularitatii termenului, unii profesionisti de HR din companii au vazut oportunitatea pe piata si si-au deschis o afacere in coaching.

Astazi, poti intalni profesionisti care te pot ajuta in a face o schimbare in cariera (career coach), in felul in care traiesti si te hranesti (emotional eating coach, wellbeing coach sau life coach) ori cu privire la viata ta financiara (coach financiar).

Urmariti un podcast Lumea Banilor despre educatie financiara cu Radu Otelea, money coach.

https://www.youtube.com/watch?v=KpwcNQz-848

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani