Grid star
interviuri

ABANDONAREA LUI DRAGNEA – Senatorul Eugen Teodorovici acuza lipsa de caracter a liderilor PSD, care s-au dezis de Liviu Dragnea: “Sunt unii in actuala conducere interimara care i-au turnat in pahar”

Fostul ministru de Finante, senatorul PSD Eugen Teodorovici (foto stanga), acuza lipsa de caracter a unora dintre actualii lideri ai PSD. Mai exact, a celor care s-au dezis de fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto dreapta).

In interviul acordat Lumea Banilor (click aici si aici pentru a citi), Eugen Teodorovici precizeaza ca, desi nu a avut o relatie buna cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD trebuie asumat de partid, cu bune si cu rele. Iar cei care nu fac asta dau dovada de lipsa de caracter.

Teodorovici merge mai departe si acuza ca printre cei care s-au spalat pe maini de Liviu Dragnea se regasesc inclusiv membri ai actualei conduceri interimare a PSD. Unii care au stat la masa cu Liviu Dragnea si chiar i-au turnat in pahar.

Iata declaratiile lui Eugen Teodorovici privind cazul Liviu Dragnea:

“Eu nu am avut o relatie buna, si lumea stie, cu Liviu Dragnea. Am avut conflictul nostru mereu, dar era o persoana cu care se putea discuta, anumite solutii, idei le intelegea si le sustinea, deci aceasta a fost partea buna. Tot timpul am spus, si am fost printre primii care am spus dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, ca nu ne putem dezice de nimeni din partid. Este al acestui partid. Eu nu am avut o relatie buna cu el, dar nu pot sa ies acum sa ma dezic de cineva pe care toti l-ati sustinut, ati fost la masa cu el, ati decis tot timpul in unanimitate. Este al partidului, cu bune si cu rele. A facut si lucruri bune, a facut si lucruri rele, iar din ultimele noi trebuie sa invatam pe viitor sa nu le repatam. Dar este asumat al partidului, cine face altfel inseamna ca este lipsit de caracter.

Uitati-va astazi ca sunt unii in actuala conducere interimara, care au stat la masa, i-au turnat in pahar si care se dezic”.

* Cititi aici declaratiile lui Eugen Teodorovici despre impozitarea pensiilor speciale

* Cititi aici declaratiile lui Eugen Teodorovici despre conducerea nestatutara a PSD

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani