Grid star
camere de comert

ADUNAREA GENERALA EUROCHAMBRES - Delegatia CCIR a votat, la Bruxelles, noua conducere Eurochambres

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, si secretarul general al CCIR, Ovidiu Silaghi, au participat in 15 noiembrie 2023 la Adunarea Generala Eurochambres, intrunita pentru alegerea presedintelui si vicepresedintilor organizatiei.

In marja Adunarii Generale Eurochambres, delegatia CCIR a avut o serie de intrevederi cu presedinti ai Camerelor de Comert din Turcia, Serbia, Republica Moldova, Georgia, Polonia si Ucraina.

Temele de discutie au vizat dezvoltarea relatiilor dintre comunitatile de afaceri cu tarile partenere si consolidarea unor proiecte economice comune si de sustinere intr-o perioada de criza globala.

Beneficiu pentru comunitatea de afaceri

Referitor la acest subiect, presedintele CCIR, Mihai Daraban, a declarat:

Dorim sa continuam implicarea Romaniei si, implicit, a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in optimizarea activitatii Eurochambres dar si a World Chambres Federation, in beneficiul comunitatii noastre de afaceri. Totodata situatia actuala impune mai mult ca oricand sa strangem randurile”.

In cadrul Adunarii Generale Eurochambres, Vladimir Dlouhý a fost reales in functia de Presedinte al Eurochambres, pentru mandatul 2024-2025. In functia de vicepresedinte au fost alesi: Wouter Van Gulck, Director General, Camera de Comert din Belgia, Juho Romakkaniemi, CEO, Camera de Comert din Finlanda si Aigars Rostovskis, Presedintele Camerei de Comert din Latvia.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani