Grid star
eveniment

AFACERI PROFITABILE – Ghid pentru oamenii de afaceri

Food Intel Forum anunta cum se fac afacerile. Se explica procresul de creatie.

Iata anuntul Food Intel Forum:

"La Galeria Galateca, Steluta Rosca Stanescu, curator si directoarea Ars Mater Gallery, Mihai Vladimir Anton, aka Misa, artist-autor al expozitiei „Studiu?” explica si se confrunta cu oamenii de afaceri prezenti. Toti impresionati si foarte dornici de arta.

Marius Nan de la Safety Approach, Valentina Vesler, Head of PR and Communication la AQUA Carpatica, si Izabela Bostan, autoare si profesoara, il urmaresc indeaproape pe Mihai Anton care explica conceptul si procesul de creatie. Sorin Rosca Stanescu este foarte curios sa stie preturile si se gandeste sa plece cu un tablou acasa.

Cristian Popa, CEO-ul Mogyi Romania, incanta participantii cu produse bine cunoscute si le da si acasa.

Marius Nan, dupa indelungate analize se hotaraste care este lucrarea pe care o cumpara. Este convins ca ceea ce cumpara astazi va valora cel putin 300% peste 2-3 ani.

Trendul pietei

Septimiu Postelnicu, SustenLink, Razvan Haritonovici, Mircea Stoica, TravelHubX, si Razvan Savaliuc, Lumea Banilor, asculta cu mult interes discursul lui Costin Hinculov - Mercedes Autoklass - despre cum masinile electrice devin un trend si in piata romaneasca. Si cum evolutia vanzarii amsinilor analizeaza tendintele de consum in societatea romaneasca.

Toti pun la cale urmatoarele afaceri si conferintele de Sustenabilitate, Finante, FoodBiz si Inteligenta Artificiala ale inceputului de an 2024.

La #FoodIntelForum, editia a VII-a, primavara anului 2024, toti participantii pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, HORA

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, #romaniafunctioneaza

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani