Grid star
eveniment

AJUTOR FINANCIAR PENTRU PARINTI – Premierul Florin Citu: "Vom reintroduce acesta masura”

Premierul Florin Citu a anuntat marti, 21 septembrie 2021, masuri de sprijin pentru parintii care vor fi nevoiti sa stea cu copiii acasa daca scolile se vor inchide si cursurile se vor muta in online din cauza COVID-19.


Potrivit lui Citu, statul va sustine financiar o parte din salariul mediu brut. Seful Executivului a precizat ca aceasta masura se va aplica parintilor care nu muncesc de acasa.

Iata ce a declarat premierul:

“Am spus ca vreau anul acesta prezenta fizica, si in continuare vom face tot posibilul sa avem prezenta fizica in anul scolar 2021/2022. Bineinteles ca daca vom merge in aceasta directie si vom avea scoli inchise si parinti care trebuie sa stea cu copiii acasa, avem o masura pe care am aplicat-o anul trecut, aceea de a sustine financiar o parte din salariul mediu brut. Vom reintroduce acesta masura pentru perioada in care parintii trebuie sa stea acasa cu copiii daca se inchide scoala. Este vorba despre parinti care nu sunt in telemunca. Masurile exista, le-am folosit anul trecut, le putem folosi si anul acesta. Resursele bugetare exista”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani