Grid star
eveniment

MANCARE PENTRU PARLAMENTARI – Camera Deputatilor face licitatie pentru hrana alesilor. Meniu de 20 lei. Iata ce contine (Document)

Camera Deputatilor organizeaza licitatie pentru un contract care vizeaza concesiunea pe doi ani a cantinei. Valoarea estimata: intre 14 si 21 milioane lei. Concret, este vorba despre furnizarea de mancare pentru parlamentari. Pretul unui meniu variaza intre 20 si 24 lei.

Potrivit caietului de sarcini, pentru Restaurantul ”Salon Brancovenesc”, prestatorul va avea in vedere respectarea principiilor unei alimentatii sanatoase si are obligatia sa ofere zilnic, minim:

1) doua variante de meniuri economice (cu maxim doua repetari pe saptamana), la pretul de maxim 20 lei cu tva/meniu care vor cuprinde fel principal si garnitura;

2) doua variante de meniu office compuse din doua feluri de mancare (felul 1 + felul 2) + desert, la un pret maxim de 24 lei cu tva/meniu:

a) felul 1 (min. 350 ml): supe, ciorbe, borsuri, aperitive calde si altele asemenea;

b) felul 2: fripturi/snitele (min. 120 gr.), mancaruri scazute (min. 150 gr.) impreuna cu garnituri (min. 200 gr.) si salate (min. 120 gr.) si altele asemenea + chifla/paine (min. 30 gr.);

 c) desert (min. 100 gr.) : fruct, prajitura, inghetata, etc.

Mancare vegetariana

3) un meniu vegetarian/vegan;

4) un meniu diversificat care sa includa si alte feluri de mancare si desert, altele decat cele din meniurile prezentate mai sus.

“Activitatea se va desfasura la Restaurantul 'Salon Brancovenesc'(nivel S1) si la nivelul bufetelor situate la nivel 1M, 2 si 3 si presupune servicii de pregatire si servire a mesei pentru salariati si alte categorii de persoane din Palatul Parlamentului (mic dejun, dejun, cina festiva, mese oficiale, dineuri, cocktail-uri, etc.), iar ocazional pot fi solicitate servicii de catering la evenimentele desfasurate in spatiile apartinand Camerei Deputatilor (seminarii, simpozioane, reuniuni, conferinte, etc.).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani