Grid star
eveniment

ALEGEREA LUI NICUSOR – Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, scrisoare catre edilul Capitalei: “Alaturi de noi pentru a reintregi Parcul IOR sau alaturi de interesele josnice ale celor care vor sa ne pradeze de o parte din cel mai frumos parc din Capital

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan trebuie sa aleaga: lupta pentru interesele cetatenilor din Bucuresti sau pentru interesele mafiei retrocedarilor?

Edilul Sectorului 3 Robert Negoita (foto) i-a transmis o invitatie lui Nicusor Dan in vederea unei intalniri pe care sa o aiba joi, 31 august 2023, ora 17, impreuna cu locuitorii din Sectorul 3, pentru a se discuta situatia celor 12 hectare de teren retrocedate din parcul IOR, o zona care este incendiata in mod frecvent intentionat, pentru a se pregati terenul (atat la propriu, cat si la figurat) in vederea ridicarii cel mai probabil a unui ansamblu rezidential. Negoita ii reaminteste lui Nicusor Dan ca in urma cu sase luni a promis ca in termen de sase saptamani va face o analiza pe aceasta problema, urmand ca apoi sa anunte daca se va implica pentru recuperarea zonei retrocedate, prin formularea unei actiuni in instanta, sau in caz contrar va sustine interesele mafiei retrocedarilor:

Sa ne spuneti concluziile analizei dvs si decizia pe care o luati referitor la calea pe care o alegeti: alaturi de noi pentru a reintregi Parcul IOR sau alaturi de interesele josnice ale celor care vor sa ne pradeze de o parte din cel mai frumos parc din capitala”, ii transmite Robert Negoita lui Nicusor Dan.

Pe da alta parte, completam noi, asteptam o reactie ferma din partea parchetelor, intrucat este evident ca procurorii au obligatia, in opinia noastra, sa deschida o ancheta pe acest caz.

De asemenea, acelasi apel a fost adresat de primarul Sectorului 3 Robert Negoita si printr-o inregistrare video realizata la cateva ore dupa incendierea zonei retrocedate din parcul IOR:

Iata comunicatul Primariei Sectorului 3 privind scrisoarea deschisa adresata de edilul Robert Negoita primarului general al Capitalei Nicusor Dan:

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a transmis o scrisoare deschisa catre Primarul General la Capitalei, Nicusor Dan prin care il invita maine, 31.08.2023, incepand cu ora 17.00, alaturi de cetatenii Sectorului 3, in zona retrocedata din parcul IOR, pentru a raspunde cetatenilor Sectorului 3 ce decizie a luat cu privire la contestarea in instanta a dispozitiei de retrocedare. Reamintim faptul ca primarul Capitalei a declarat in urma cu aproximativ 6 luni ca va analiza situatia retrocedarii celor 12 hectare de parc si ca, in 6 saptamani va lua o decizie cu privire la salvarea parcului.

Domnule Primar General,

Ma adresez dvs. pe aceasta cale, in speranta ca, macar in al doisprezecelea ceas, veti auzi strigatul disperat al comunitatii noastre, a Sectorului 3, o componenta semnificativa a orasului pe care il conduceti, pentru salvarea terenului retrocedat ILEGAL din Parcul IOR.

Se fac sase luni, domnule Primar General, de cand ati venit pentru prima oara sa vedeti dezastrul facut aici de cei care vor cu orice pret sa ne fure parcul nostru, oaza noastra de liniste. Ati promis atunci ca in cel mult sase saptamani veti finaliza o analiza pe care voiati sa o faceti si ne veti spune daca veti lupta alaturi de noi pentru recuperarea acestor aproape 12 ha de parc ce NU trebuiau niciodata retrocedate sau veti ramane fidel intereselor Mafiei Retrocedarilor.

Putem sa ne imaginam presiunea la care si dvs sunteti supus, poate teama ca urmare a amenintarilor si intimidarilor. Le stiu prea bine, le primesc si eu pe toate caile posibile, doar, doar renunt si le fac jocurile. Dar impreuna, domnule Primar General, daca va decideti sa alegeti calea luptei drepte si intemeiate pentru a recupera ceva ce NU trebuia niciodata retrocedat, putem sa aducem castigul pentru comunitatea S3, pentru Bucuresti.

In acest sens, va astept maine, 31.08.2023, la ora 17:00, la intrarea in Parcul IOR dinspre Biserica Maramureseana, alaturi de cetatenii Sectorului 3 ca sa ne spuneti concluziile analizei dvs si decizia pe care o luati referitor la calea pe care o alegeti: alaturi de noi pentru a reintregi Parcul IOR sau alaturi de interesele josnice ale celor care vor sa ne pradeze de o parte din cel mai frumos parc din capitala.

In speranta ca interesul comunitatii va cantari mai greu in prioritatile dvs, astept cu nerabare sa ne vedem maine”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani