Grid star
punguta cu doi bani

Alerta in SUA: 181 de morti in SUA dupa vaccinurile anti-COVID

O situatie alarmanta s-a produs in Statele Unite ale Americii, unde nu mai putin de 181 de oameni au murit in ultimele doua saptamani dupa ce au fost injectati cu vaccinurile Pfizer / BioNTech si Moderna.

Realitatea a fost dezvaluita de catre Activenews.ro, citand date din Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – o baza de date finantata de guvernul SUA care urmareste reactiile adverse si decesele cauzate de vaccinuri.

Datele de pana acum au fost adunate de la sfarsitul lunii decembrie pana la 13 ianuarie 2021, in urma vaccinurilor experimentale cu ARNm (ARN mesager) si acopera acopera 7.844 cazuri raportate voluntar.

Cele mai multe dintre cele 181 de decese s-au inregistrat la persoanele cu varsta peste 75 de ani. Totusi, a existat si un caz de copil nenascut, care a murit imediat ce mama primise vaccinul Pfizer.

Inainte de a va lasa sa cititi singuri intregul articol al celor de la Active News, tinem sa remarcam dublul standard al propagandistilor pandemiei: pana acum, oricine murea infectat cu virusul SARS-CoV-2 era trecut in statisticile cu decese din cauza COVID-19, chiar daca persoana suferea de comorbiditati. Ca sa nu mai vorbim, de exemplu, despre simple accidente, unde victimele erau trecute in categoria „decese COVID” pur si simplu daca aparea virusul la autopsie. Iar acum, pe de alta parte, trompetele vaccinarii urla ca decesele apar pur si simplu din intamplare dupa vaccinare, fara sa existe vreo legatura cauzala.

In fine: gasiti aici materialul Activenews, bazat pe statisticile din Statele Unite ale Americii.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani