Grid star
banci

ANALIZA DE DATE AJUTA BANCILE – Romsym Data, distribuitor autorizat in Romania pentru produsele Manage Engine: „Analytics Plus este o solutie de analiza care ii ajuta pe liderii din piata IT sa inteleaga modelele privind retelele si aplicatiile si le ofer

Pentru o industrie in care 80% din toate tranzactiile au loc online, institutiile bancare trebuie sa le ofere clientilor servicii rapide, fiabile si consecvente prin punctele de contact web si mobile. Asadar, este important ca utilizatorii sa aiba o infrastructura IT solida, care sa reziste la fluctuatiile drastice ale traficului utilizatorilor, atrage atentia Romsym Data, distribuitor autorizat in Romania pentru produsele ManageEngine.

Analytics Plus – dezvoltat de compania Manage Engine – este o solutie de analiza care ii ajuta pe liderii din piata IT sa inteleaga modelele privind retelele si aplicatiile si le ofera informatii pentru a sprijini o baza de utilizatori in crestere, astfel incat niciun utilizator sa nu ramana nemultumit.

Institutiile bancare care renunta treptat la sistemele vechi au nevoie de o strategie digitala diferentiata si de informatii pentru a obtine un avantaj competitiv. Analytics Plus ajuta aceste institutii cu informatii cruciale privind arhitectura sistemului, relatiile si utilizarea, permitandu-le sa-si actualizeze infrastructura bancara si sa-si finalizeze mai rapid initiativele de transformare.

Asigurarea disponibilitatii 24/7 a serviciilor bancare cu un management eficient al riscului

Este esential pentru industria bancara sa functioneze non-stop pentru a-si servi clientii. Liderii din piata IT pot realiza acest lucru prin corelarea datelor privind aplicatiile, reteaua, serverul si configuratia, pentru a identifica sistemele care risca sa se defecteze. Ei pot folosi aceste informatii pentru a atenua eficient riscurile si pentru a transfera sarcinile de lucru pe servere de rezerva, astfel incat sa asigure o disponibilitate permanenta.

Bancile pot profita de aplicatii de analiza pentru a examina datele istorice si pentru a configura alerte de sistem, in vederea unei avertizari timpurii atunci cand echipamentul de infrastructura risca sa se defecteze sau cand exista o probabilitate ridicata sa apara incidente. Tehnicienii pot efectua in mod proactiv verificari de intretinere, pot repara tehnologia defecta si pot preveni aparitia unor perioade de nefunctionare.

Gestionarea asteptarilor clientilor prin analiza comportamentului utilizatorului

Analytics Plus ofera peste 200 de integrari inovative cu aplicatii IT si cu afaceri de top, insotite de tablouri de bord pre-construite care ofera o perspectiva aprofundata asupra asteptarilor si a comportamentului utilizatorilor. De asemenea, Analytics Plus se conecteaza cu orice aplicatie sau sursa de date prin intermediul API-urilor (interfete de programare a aplicatiei) si conectorilor de date, pentru a le permite utilizatorilor sa obtina informatii mai profunde asupra datelor clientilor. Acest lucru poate ajuta bancile sa le ofere clientilor servicii si solutii personalizate pentru a construi loialitate si incredere, cum ar fi recomandari de investitii, sugestii financiare sau sfaturi de bugetare inteligente.

Finantarea urmatoarei generatii de infrastructura bancara necesita previziuni pe termen lung si planificare pe baza mai multor scenarii. Analytics Plus le permite managerilor tehnici (CTO-urilor) sa profite de analiza predictiva pentru a dezvolta arhitectura, anticipand sarcinile de lucru si nevoile de infrastructura pentru fiecare sucursala. De asemenea, Analytics Plus ajuta la analiza datelor sintetice de testare pentru a identifica problemele din sistemele actuale si pentru a gasi cai de eliminare a problemelor prin investitii in noi tehnologii.

Pentru a deveni mai rezistente, mai proactive si mai rapide, diviziile IT ale bancilor trebuie sa devina mai agile. Analytics Plus le permite liderilor IT sa coreleze mii de seturi de date pentru a prezenta o imagine a modului in care oamenii si procesele rezista la sarcini intense de lucru. Acest lucru ii ajuta sa identifice lacune de proces, lacune de competente si probleme in automatizare, permitandu-le sa remedieze aceste probleme si sa deschida calea pentru o recuperare mai rapida in caz de dezastru.

Caracteristicile-cheie ale solutiei de analiza bancara Analytics Plus

De la furnizarea de informatii despre securitatea retelei si a aplicatiilor pana la asigurarea disponibilitatii serviciilor 24/7, programul Analytics Plus este imbogatit cu analize dezvoltate, pentru a-i ajuta pe toti membrii organizatiei sa obtina fara efort informatiile de care au nevoie, astfel incat sa furnizeze servicii bancare remarcabile.

Concret, este vorba despre trecerea, in decurs de numai cateva secunde, de la simple date la adevarate tablouri de bord, prin colectarea de informatii esentiale pentru misiune. De asemenea, asistentul Zia – bazat pe inteligenta artificiala ajuta utilizatorii sa afle ce servicii sunt offline si de ce. Zia poate oferi, de asemenea, perspective detaliate asupra problemelor si indicii de rezolvare. Alte beneficii se refera la alertele in timp real (cand un serviciu se deconecteaza, cand utilizatorii se abat de la tiparele standard de conectare sau cand infrastructura este supraincarcata, la planificarea scenariilor, la combinarea datelor si la colaborarea contextualizata cu propria echipa.

Nu in ultimul rand, Analytics Plus este integrata cu peste 200 de aplicatii din urmatoarele domenii:

- managementul operatiunilor IT

- managementul serviciilor

- securitate IT

- managementul punctelor finale

- management de proiect

- management financiar IT

- aplicatii de afaceri.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani