Grid star
eveniment

ANTREPENORII VIN LA TIMISOARA - Firmele se bat sa-si expuna produsele la TimisoaraFoodSummit editia a II-a

Incepe foodsumit. In perioada 22-24 noiembrie 2023, Timisoara se transforma intr-un paradis culinar, gazduind cea de-a doua editie a TimisoaraFoodSummit, care aduna peste 12 producatori pasionati din Banat, Transilvania si intreaga Romanie, oferind participantilor o experienta gastronomica de neuitat.

Potrivit foodbiz, firmele care au prins loc de expozitie la TimisoaraFoodSummit sunt: Mirdatod Ibanesti, CAI Curtici, Crama Aramic, Verdon, Gold Juice, ItalProd, Dorvena, Dealul Dorului, Crama Dradara si Statiunea de cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor Caransebes, oferind o gama de lactate, vinuri, sucuri, fructe si multe altele.

Cu o varietate impresionanta de produse romanesti, Profi aduce expozitia Colt de Suflet unde fiecare producator aduce cu sine povestea unica a traditiei si pasiunii locale, oferind o incursiune autentica in gusturile si aromele regiunilor din care provin.

Procesul de fabricatie

Participantii la TimisoaraFoodSummit pot savura diversele delicatese si pot interactiona direct cu producatorii pentru a intelege procesul de fabricatie si ingredientele de calitate care stau la baza fiecarui produs. Este o oportunitate unica de a descoperi noutati in lumea gastronomiei si de a aprecia bogatia diversitatii culinare din Romania.

Un aspect special al acestui summit este generozitatea producatorilor, care vor oferi participantilor ocazia de pleca acasa cu produse autentice, pregatite cu grija si pasiune. Cadourile oferite de expozanti devin nu doar amintiri gustative, ci si bucurii de impartasit cu cei dragi.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani