Grid star
eveniment

ANUNT DESPRE CITU – Senatorul Daniel Zamfir nu-l slabeste pe ministrul Finantelor Florin Citu: “Nu poate fugi la nesfarsit!”

Ministrul de Finante Florin Citu va trebui in cele din urma sa vina in Parlament pentru a fi audiat in legatura cu activitatea sa. Caci nu poate fugi la nesfarsit. Asta anunta senatorul PSD Daniel Zamfir (foto).

Dupa ce la ultimele doua audieri din comisiile parlamentare de specialitate Florin Citu a refuzat sa se prezinte, senatorul PSD Daniel Zamfir a anuntat ca a cerut Biroului Permanent al Senatului sa-l sesizeze pe premierul Ludovic Orban in legatura cu situatia ministrului de Finante, in conditiile in care prezenta ministrilor la audierile din comisiile parlamentare este obligatorie.

Am solicitat Biroului Permanent al Senatului sa-i puna in vedere primului ministru ca prezenta oricarui ministru la solicitarea comisiilor parlamentare, e OBLIGATORIE! Sa vedem cum justifica Orban refuzul unui ministru de a se prezenta in fata Parlamentului!

A incercat si Isarescu sa se fofileze, si, pana la urma a venit sa dea explicatii! La fel se va intampla si cu Citu, va garantez! Nu poate fugi la nesfarsit!, a explicat Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.


“Ministrul praf”

Pe de alta parte, senatorul Daniel Zamfir demonteaza si ultimele afirmatii ale lui Florin Citu in legatura cu situatia economica a Romaniei. Mai exact, in legatura cu asa-zisa stabilitate a preturilor.

Iata opinia lui Daniel Zamfir:

Ministrul praf traieste in lumea lui!

A devenit deja obisnuinta, ca dupa noaptea de vineri, ministrul Citu sa vada lucurile 'in roz'. Zice ca avem cele mai stabile preturi din Europa. Iata realitatea! Cresterea preturilor fata de septembrie 2019:

Fructe proaspete 40.84%;

Cartofi 24.65%;

Fructe si conserve din fructe 22.10%;

Legume 17.67%;

Fasole boabe 17.28%;

Carne de porc 10.17%;

Faina 6.50%;

Branza de vaca 5.79%.

Datele sunt INS si Eurostat.

P.S. Zice ca 10% in plus la pensie acopera cresterea preturilor. Ce parere aveti?

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani