Grid star
banci

Anuntul directorului CEC Bank

CEC Bank, al carui Director General este Bogdan Constantin Neacsu (foto), anunta ca a acordat sponsorizari in valoare de aproximativ un milion de lei catre noua spitale publice din cele mai afectate regiuni ale tarii, pentru achizitia de echipamentele de protectie si materiale necesare pentru personalul din spitalele din Romania.

Astfel, au fost sponsorizate noua spitale - din Bucuresti si din orase medii si mici din opt judete unde se inregistreaza un numar mai ridicat de imbolnaviri decat media la nivelul tarii:

"CEC Bank s-a implicat in cauze relevante pentru romani si pentru comunitatile aflate in nevoie. Sponsorizam aceste noua spitale din orase mai mici – dar care se afla in comunitatile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariatii din spitale - pentru a ne arata recunostinta fata de cei care lupta in prima linie si au grija de noi si am luat masuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele varstnice, cei mai vulnerabili in fata acestei boli", declara Bogdan Neacsu, Presedinte, Director General CEC Bank.

Potrivit CEC Bank, au fost sponsorizate noua spitale - din Bucuresti si din orase medii si mici din opt judete unde se inregistreaza un numar mai ridicat de imbolnaviri decat media la nivelul tarii: Suceava (Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timis (Spitalul Municipal "Dr. Teodor Andrei" Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orastie), Constanta (Spitalul Municipal Medgidia), Brasov (Spitalul Municipal Aurel Tulbure Fagaras), Neamt (Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt) si Galati (Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci).

Sumele vor fi folosite pentru achizitia de echipamente si materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita raspandirea noului coronavirus.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani