Grid star
antreprenoriat

ANUNTUL LUI ORBAN – Soarta restaurantelor a fost decisa: "Imi pare rau"

Nicio sansa ca restaurantele sa fie deschise prea curand. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, luni, 20 iulie 2020, care a explicat ca deocamdata nu pot fi luate alte masuri de relaxare.

Atat timp cat nu reusim sa inregistram un trend descendent in ceea ce priveste numarul de infectari, nu putem adopta alte masuri de relaxare. Inteleg problemele patronilor de restaurante. Imi pare rau ca a trebuit... Noi, in planul de relaxare, aveam prevazut pentru data de 15 iulie data de redeschidere, desigur, cu masuri, a restaurantelor in spatii inchise. Nu s-a putut”, a precizat Orban, citat de stiripesurse.ro.

Redeschiderea restaurantelor va avea loc doar in momentul in care se va reusi impunerea unui trend descendent a numarului de persoane infectate.

Redam declaratia completa a premierului Ludovic Orban:

Atat timp cat nu reusim sa inregistram un trend descendent in ceea ce priveste numarul de infectari, nu putem adopta alte masuri de relaxare. Inteleg problemele patronilor de restaurante. Imi pare rau ca a trebuit... Noi, in planul de relaxare, aveam prevazut pentru data de 15 iulie data de redeschidere, desigur, cu masuri, a restaurantelor in spatii inchise. Nu s-a putut.”

Se va amana pana vom reusi sa impunem un trend descendent a numarului de persoane infectate.”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani