Grid star
litigii

ASTRA ASIGURARI - Inalta Curte a casat decizia de punere sub administrare speciala. Ce se intampla mai departe

Inalta Curte de Casatie si Justitie a casat miercuri, 12 mai 2021, decizia de punere sub administrare speciala a societatii Astra Asigurari, si a trimis cauza la rejudecare.
In acest dosar, Alexander Adamescu, tatal sau, Dan Adamescu, actionarii Astra, au contestat, potrivit romanialibera.ro, decizia de a plasa Astra in Administrare Speciala.

ICCJ a casat Sentinta civila 1444 din 27 aprilie 2016 a Curtii de Apel Bucuresti in dosarul 1181/2/2014.

  Prin Sentinta civila nr. 1444 din 27 aprilie 2016, Curtea de Apel Bucuresti a respins actiunea pe lipsa de interes, insa s-a facut recurs la Inalta Curte, care a fost admis.

Iata minuta Inaltei Curti in dosarul 1181/2/2014:

“Admite recursurile formulate de recurentii - reclamanti Adamescu Bogdan Alexander in nume propriu si in calitate de mostenitor al defunctului Adamescu Dan Grigore, Adamescu Carmen in calitate de mostenitor al defunctului Adamescu Dan Grigore, The Nova Group Investment Romania S.A. si Epsilon Estate Provider S.R.L. impotriva Sentintei civile nr. 1444 din 27 aprilie 2016 a Curtii de Apel Bucuresti – Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal. Caseaza sentinta recurata si trimite cauza spre rejudecare la aceeasi instanta. Definitiva”.
 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani