Grid star
analize

“Ba Gogule, ba! Baga-ti mintile in cap, auzi? Si mai lasa beutura!”

Ar zice si astazi Nea Marin (Nea Marin miliardar), dupa ce Orban si cativa banditi au aruncat cu miliardele in stanga si in dreapta fara sa stim pe ce si de ce, iar acum stau cu prazul in mana si se vaita ca nu au bani pentru alocatii si pensii, desi au legi in vigoare (votate de toata floarea penelista si promulgate de ditamai presedintele statului!!!) care i-ar fi obligat sa ii prinda in buget.

Mai merg pe la sindrofii, auzi, si se lauda la televizor ca ii alearga investitorii prin sediul PNL ori ca sta economia sa se reverse peste tara si gafaie toata sa tina pasul cu viziunea si energia guvernamentala si cu planul de reforma ... fara griji si fara bani. Si ca, vezi tu, gratie digitalizarii, s-au transformat cozile de la ghisee in cozile de click-uri la ANAF, ca bancile radiaza de succesul IMMInvest si ca programul Prima Casa, preschimbat in Casa “scumpa” casa, va relansa si “ridica” piata imobiliara, evident in interesul celor care construiesc, nu al celor pentru care se construieste.

Dar e bine, fratilor, e bine. Cat masca ne protejeaza de virusul medical, sa nu ne facem griji pentru virusul economico-social.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani