Grid star
eveniment

BANI PENTRU CAZAREA DEMNITARILOR – Iata cat primesc de la Florin Citu (Document)

Guvernul condus de Florin Citu va discuta miercuri, 17 martie 2021, Proiectul de Hotarare prin care demnitarii beneficiaza de decontarea cheltuielilor de cazare. Mai exact, este vorba despre plafonul maxim anual.

Iata ce prevede Proiectul HG

Art.1. - (1) Ministrii, inclusiv persoanele care ocupa functii asimilate celei de ministru, precum si ministrii delegati, care nu detin in proprietate exclusiva ori in coproprietate imobile cu destinatia de locuinte in municipiul Bucuresti, beneficiaza, pe durata mandatului, in limita unui plafon maxim anual de 55.000 lei, de decontarea cheltuielilor de cazare pentru folosinta imobilelor cu destinatia de locuinta de serviciu din fondul locativ aflat in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat", prevazut in anexa nr. 11 la Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 101/2011 privind reglementarea conditiilor pentru vanzarea unor imobile, proprietate privata a statului, aflate in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat", a imobilelor proprietatea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat", pentru reglementarea situatiei juridice a unor imobile, pentru reglementarea cheltuielilor de cazare in unele situatii speciale, precum si pentru modificarea unor acte normative, aprobata cu completari prin Legea nr. 382/2013, cu modificarile si completarile ulterioare.

(2) Secretarii de stat si persoanele care ocupa functii asimilate celei de secretar de stat, care nu detin in proprietate exclusiva ori in coproprietate imobile cu destinatia de locuinte in municipiul Bucuresti, beneficiaza, pe o perioada de 3 luni de la data numirii in functie, in limita unui plafon maxim, aferent acestei perioade, de 14.000 lei, de decontarea cheltuielilor de cazare pentru folosinta imobilelor cu destinatia de locuinta de serviciu din fondul locativ aflat in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat", prevazut in anexa nr. 11 la Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 101/2011, aprobata cu completari prin Legea nr. 382/2013, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art.2. - (1) Persoanele care ocupa functii de viceprim-ministru, ministru de stat, ministru, ministru delegat, precum si functii asimilate celei de ministru, care nu detin in proprietate exclusiva ori in coproprietate imobile cu destinatia de locuinta in municipiul Bucuresti, beneficiaza, in limita unui plafon maxim anual de 55.000 lei, de decontarea cheltuielilor de cazare pentru folosinta imobilelor cu destinatia de locuinta, aflate in proprietatea privata a statului si in administrarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat" si propuse in vederea vanzarii.

*Cititi aici integral Proiectul HG

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani