Grid star
eveniment

BANI PENTRU DEMNITARI – Sumele pe care Executivul vrea sa le acorde prefectilor si subprefectilor pentru locuintele de serviciu, cazare si deplasare (Document)

Executivul va dezbate in sedinta de joi, 27 ianuarie 2022, Proiectul de hotarare pentru stabilirea plafonului maxim al cheltuielilor privind locuinta de serviciu, cheltuielilor de cazare si deplasare a prefectilor si a subprefectilor, aferente anului 2022.

Astfel, se propune ca in 2022, pentru fiecare functie de prefect, respectiv de subprefect, plafonul maxim privind cheltuielile pentru locuinta de serviciu, cheltuielile pentru cazare si cheltuielile pentru deplasarea dus-intors intre municipiul in care are sediul institutia prefectului si localitatea in care isi au domiciliul prefectul si subprefectul este de 18.000 lei, respectiv 1.500 lei lunar. Plafonul maxim se aplica de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari pana la data de 31 decembrie 2022.

Decontarea chiriei

Proiectul mai prevede ca in situatia in care chiria este stabilita in contractul de inchiriere la un nivel superior plafonului maxim, chiria decontata nu va depasi valoarea plafonului maxim. In situatia in care chiria este stabilita in contractul de inchiriere in valuta, decontarea se va efectua in lei, la cursul valutar comunicat de Banca Nationala a Romaniei, valabil la data stipulata in contractul de inchiriere pentru plata chiriei, iar in lipsa acestei mentiuni, in data de 15 a lunii respective, fara a se depasi valoarea lunara a plafonului maxim.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani