Grid star
criptomonede

BINANCE, PARTENERIAT ISTORIC PENTRU FOTBALUL ROMANESC – FC RAPID: "Cel mai mare exchange de criptomonede din lume se alatura cu mare bucurie istoriei giulestene”

Platforma de exchange cripto Binance a devenit, de joi, 21 iulie, sponsor al FC Rapid Bucuresti, anunta clubul bucurestean de fotbal pe pagina oficiala de Facebook. Aceeasi platforma, cea mai mare la nivel global dupa volumul de tranzactionare, are un contract exclusiv cu marele fotbalist Cristiano Ronaldo din iunie 2022, asa cum a relatat Lumea Banilor la acel moment.

Gilda Popa

Binance sponsorizeaza in prezent si cluburile Lazio Roma si FC Porto. De asemenea, Binance mai are parteneriate in fotbal cu Paulistao Sicredi in Brazilia si traditionalul Santos Futebol Clube, dar si cu Cupa Africii pe Natiuni.

Pe 23 iunie, Binance a anuntat un parteneriat exclusiv pe mai multi ani si cu legendarul fotbalist Cristiano Ronaldo. Scopul parteneriatului este conectarea fanilor lui Ronaldo la tehnologiile Web3 cu NFT-uri.

Joi, 21 iulie, compania cripto a incheiat un nou parteneriat in lumea fotbalului, cu clubul bucurestean FC Rapid.

Anuntul comun: "Din acest an BINANCE este o parte din inima Rapid Bucuresti,

Bucurie, Istorie si Respect.

Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine orice gand care ne duce inspre Rapid. O emblema a sportului romanesc si international, o poveste deosebita care ne-a inspirat si va dainui etern in inimile alb-visinii.

Din acest an, BINANCE este o parte din inima Rapid Bucuresti cu obiectivul comun de a construi impreuna un parteneriat bazat pe excelenta in performanta.

Prin celebrul 'glas al rotilor de tren', BINANCE intelege cat de important este sa sustina deopotriva evolutia tehnologica si pasiunea pentru fotbal.

Cel mai mare exchange de criptomonede din lume se alatura cu mare bucurie istoriei giulestene si se va implica activ in proiectele care privesc accesul cat mai facil al romanilor la tehnologia de ultima generatie din lumea crypto.

BINANCE a fost infiintat in 2017 de Changpeng Zhao si a inceput oficial din 2022 operatiunile sale si in Romania prin numirea lui Ilie Puscas in rolul de Country Manager.

Precum Rapid si-a propus de-a lungul timpului sa educe tinerii jucatori din pepiniera proprie si sa-i ghideze spre fotbalul de mare performanta, similar BINANCE va face toate demersurile necesare pentru a educa romanii in ceea ce priveste sistemul financiar global al prezentului si viitorului, asigurandu-le astfel toate informatiile si uneltele necesare pentru a intelege valoarea si importanta asset-urilor digitale”, se arata intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a clubului de fotbal.

Detaliile financiare ale intelegerii nu au fost dezvaluite, dar Rapid si Binance au planuri mari pentru Romania, planuind multe surprize pentru suporteri in urmatoarele luni.

"Ne face place sa incepem colaborarea cu Binance. Le multumesc pentru energia, bucuria si deschiderea pe care ne-au aratat-o pentru a dezvolta piata de crypto din Romania. Le vom oferi tot sprijinul nostru celor de la Binance pentru a educa segmentul tanar. Prin parteneriatul cu Binance, Rapid intra intr-o noua era prin care deschidem drumuri catre oportunitati moderne. Sunt covins ca impreuna vom face lucruri extraordinare!”, a declarat Daniel Niculae, presedintele FC Rapid, potrivit prosport.ro

Companiile cripto au investit sute de milioane dolari in parteneriatele cu lumea sportiva

Companiile de active digitale au devenit in ultimul an cei mai mari sponsori ai vedetelor si francizelor sportive datorita succesului criptomonedelor din 2021, cu acorduri de sute de milioane de dolari, inclusiv rebranduirea de catre Crypto.com a arenei principale din Los Angeles pentru 700 de milioane de dolari si o serie de reclame TV cu celebritati la Super Bowl.

Sportivii de profil inalt care promoveaza activele digitale au provocat o reactie din partea autoritatilor de reglementare financiara din mai multe tari. Binance a fost implicata intr-un conflict intre Comisia Nationala a Pietei de Valori Mobiliare din Spania si vedeta de fotbal Andrés Iniesta din cauza unor postari pe retelele de socializare. Bursa a declarat ca Iniesta nu a dezvaluit ca a fost platit pentru postarile de promovare a bursei din cauza unei “neintelegeri”.

In luna mai, Autoritatea de Conduita Financiara din Marea Britanie a avertizat consumatorii cu privire la riscurile investitiilor in activele virtuale, la doar cateva zile dupa ce fostul fotbalist Michael Owen a promovat NFT-uri despre care a afirmat ca “nu isi pot pierde valoarea initiala”.

Am vazut unele postari recente pe retelele de socializare cu privire la activele virtuale si NFT-uri”, a declarat FCA, care a avertizat ca nu exista nici-o protectie a consumatorilor pentru aceste active si a adaugat ca “daca cumparati active virtuale ar trebui sa fiti pregatit sa pierdeti toti banii pe care ii investiti”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani