Grid star
companii

BUCURESTI, 2021, IN PRAG DE IARNA. PRIMAR, NICUSOR DAN – Sute de blocuri fara apa calda. Iata zonele in care oamenii se spala la lighean (Document)

Joi, 21 octombrie 2021, sute de blocuri nu au apa calda sau caldura, sau ambele, iar dezastrul din orasul condus de Nicusor Dan se amplifica.

Pe site-ul Termoenergetica sunt prezentate zonele si blocurile in care oamenii sunt obligati sa se spele la lighean daca nu au centrala proprie. Si nu sunt putine. Sunt sute de blocuri (click aici pentru a citi). Lucru innaceptabil, si revoltator!

Explicatiile sunt aceleasi de la preluarea mandatului de catre Nicusor Dan: starea proastei a retelei, avarii, etc. Iar actuala administratie pare neputincioasa si ridica din umeri. Gaseste doar justificari, in prag de iarna. Desi in campania electorala bucurestenilor li se spunea ca daca il vor vota pe Dan, va veni si agentul termic. Din pacate, e dat in urmarire generala.
Asta e Bucurestiul in 2021. Primar, Nicusor Dan.

Gigacaloria se scumpeste

Chiar daca caldura lipseste in multe zone din Capitala, Nicusor Dan, a anuntat ca pretul gigacaloriei va creste de la 1 noiembrie. Potrivit acestuia, se estimeaza ca pretul gigacaloriei va urca de la 490 de lei, cat este in prezent, la 600 de lei.
Nicusor Dan a declarat ca la 1 noiembrie, cand o sa fie stabilit noul tarif, dar si tariful pe care ANRE il stabileste, Consiliul General va decide cat din cei 600 de lei o sa fie platiti de bucuresteni si cat o sa fie platit de Primarie in continuare.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani