Grid star
eveniment

BUCURESTIUL INGHETAT – Ce se intampla dupa ce s-a cerut demiterea sefului Termoenergetica. Nicusor Dan n-a raspuns public, bucurestenii, fara caldura si apa calda (Document)

Bucurestiul continua sa fie un dezastru sub conducerea lui Nicusor Dan. PSD a cerut public demiterea sefului Termoenergetica, Gabriel Cretu, avand in vedere ca oamenii tremura in case, (click aici pentru a citi), insa primarul ales tace.

Multi dintre locuitorii Capitalei nu au caldura, altii nici apa calda, insa primarul ales a iesit pe strazi luni seara, lucru care i-a mirat pe multi, avand in vedere ca este scump la vedere, si le-a transmis bucurestenilor ca in aceasta iarna o sa fie putin mai bine ca iarna precedenta. Intre timp, bucurestenii ingheata de frig in casa si se spala la ligean.

Jale in Bucurestiul lui Nicusor

Termoenergetica condusa de Gabriel Cretu a facut un nou anunt marti, 26 octombrie 2021, cu privire la zonele din Bucuresti in care agentul termic lipseste, sau este "deficitar”(click aici pentru a citi). Si nu sunt putini bucuresteni care nu au agent termic.

Insa, dupa cum arata lucrurile, spalatul la lighean, centrala proprie si caloriferul electric par ca o sa ramana in CV-ul lui Nicusor Dan cand o sa termine mandatul.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani