Grid star
eveniment

CAMPANIE SOCIALA - Lupta Protejat.ro si Infocons impotriva COVID-19 continua

Protejat.ro se alatura InfoCons, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor, in campania sociala ”Nimeni sa nu fie uitat! Ajuta-ne ca sa-i ajutam!”, oferind sprijin persoanelor defavorizate in lupta impotriva COVID-19.
In cadrul acestei campanii, elevii si cadrele didactice din sectorul 6, care provin din medii defavorizate, vor beneficia de masti de protectie si teste rapide, oferite cu titlu gratuit de Protejat.ro.

”Noi, Protejat.ro, venim in sprijinul mediilor defavorizate printr-o sponsorizare catre InfoCons de aproximativ 3,7 milioane de masti de protectie pentru copii si adulti. Ne bucuram ca reprezentantii sectorului 6 din Bucuresti au raspuns imediat, sprijinindu-ne sa distribuim primele 500.000 de masti, care vor ajunge la copiii si adultii din sector care, din pacate, nu isi permit aceste echipamente atat de necesare in aceasta perioada dura”, a declarat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.

500.000 de masti de protectie

Protejat.ro, cu sprijinul InfoCons, a OFERIT cu titlu gratuit catre Administratia Scolilor Sector 6, 500.000 de masti de protectie si 400 de teste rapide pentru depistarea SARS-CoV-2.

Evenimentul a avut loc in prezenta primarului sectorului 6, Ciprian Ciucu si a Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Economiei, Daniela Nicolescu.
”Din pacate, trecem prin perioade foarte grele si singurul lucru pe care il putem face este sa venim in sprijinul celor care nu se pot proteja in fata acestui inamic invizibil, prin aceasta sponsorizare oferita InfoCons, care o distribuie mai departe catre copiii si adultii din categoriile vulnerabile”, a adaugat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.

Masti Medhoff si teste rapide de saliva


Mastile de protectie oferite de Protejat.ro sunt marca Medhoff, creata special pentru a garanta calitatea produselor de protectie in pandemia de COVID-19, dar mai ales accesibilitatea acestora pentru toate categoriile de populatie.
In sectorul 6, pe baza numarului de elevi care beneficiaza de burse sociale si de studiu, exista 2.635 de elevi aflati intr-o situatie financiara sau familiala dificila. Ceea ce inseamna ca mastile oferite gratuit de Protejat.ro vor fi suficiente pentru intregul an.
Pentru siguranta si confortul persoanelor vizate de aceasta campanie sociala, Protejat.ro a donat catre scolile din sectorul 6 teste rapide pe baza de saliva, mai prietenoase mai ales pentru copii. Testele vor fi utilizate de catre cadrele medicale din unitatile de invatamant in cazul in care exista suspiciunea unei infectari cu COVID-19, bineinteles dupa izolarea elevului respectiv. Aceste teste vor fi distribuite in functie de numarul de elevi prezenti la orele de curs desfasurate in unitatile de invatamant.

”Noi, Protejat.ro, vom continua aceste tipuri de actiuni si vom face tot posibilul sa oferim produse accesibile si de calitate, pentru a reusi impreuna sa trecem cu bine peste aceste vremuri grele si sa ne reluam viata asa cum o stim”, a incheiat Marius Marinoff, reprezentantul Protejat.ro.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani