Grid star
eveniment

CIOLACU IL IRONIZEAZA PE IOHANNIS – Liderul PSD reactioneaza la obsesia presedintelui: “PeSeDe... PeSeDe... PeSeDe... Alegeri”

Ciolacu il ironizeaza pe Iohannis. Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat miercuri seara, 21 octombrie 2020, la scurt timp dupa conferinta de presa sustinuta de Klaus Iohannis. Si a facut-o scotand in evidenta obsesia lui Iohannis fata de PSD si organizarea alegerilor parlamentare.

Marcel Ciolacu precizeaza ca presedintele Klaus Iohannis nu a propus nicio masura concreta pentru combaterea pandemiei de covid, dar in schimb a continuat sa atace “PeSeDe” si sa faca lobby pentru organizarea alegerilor. Totul in timp ce, scrie Ciolacu pe pagina sa de Facebook, numarul infectarilor zilnice a ajuns la aproape 5.000, paturile de la ATI sunt ocupate, scolile sunt inchise, HorReCa e pusa pe butuci iar sute de mii de locuri de munca au fost pierdute.

Iata reactia liderului PSD Marcel Ciolacu dupa ultima conferinta de presa a presedintelui Klaus Iohannis:

PeSeDe... PeSeDe... PeSeDe...

Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei! NIMIC! ZERO!

Aproape 5.000 de bolnavi – ALEGERI...

Record la ATI – ALEGERI...

Scoli inchise pentru copii – Le vor deschide pentru ALEGERI...

HORECA pusa pe butuci – ALEGERI...

Sute de mii de locuri de munca pierdute – ALEGERI...

PSD are si #solutiile, si #oamenii pregatiti pentru a recapata controlul asupra pandemiei. Din prima zi! Pentru ca, vedem cu totii, fara sanatate nu putem vorbi nici de locuri de munca, nici de educatie si nici de protejarea nivelului de trai!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani