Grid star
punguta cu doi bani

Ciolacu nu mai accepta smecheriile

Premierul Marcel Ciolacu (foto) anunta ca nu mai suporta smecheriile, si a vorbit despre posibilitatea ca tichetele de masa sa fie acordate doar in bani, si nu pe suport electronic, cum este in prezent. Acesta a precizat ca este o propunere in acest sens, si a explicat si care este motivul.

Potrivit Sefului Executivului, companiile care emit aceste tichete au ajuns la un comision destul de mare, 3% la emitere, 3% la colectare, lucru care il nemultumeste. In privinta voucherele de vacanta, vor fi emise pe suport electronic, si se va incerca prin Posta Romana, prin sistemul public:

Intrebat daca bugetarii vor primi in continuare vouchere de vacanta, Ciolacu a spus ca nu este nici o problema, insa a tinut sa faca o precizare:

“Adevarat, exista unii care au venituri foarte mari si mai trebuie sa iti dau si voucher. Nu mai accept acest lucru”.

Recent, seful Executivului anunta cine sunt bugetarii care ar putea pierde voucherele de vacanta: cei cu salarii mari. Propunerea este pentru un prag de 8.000 de lei net, adica peste 14.000 de lei brut.

Iata declaratia facuta de premier:

Este o propunere, deoarece companiile care emit aceste tichete au ajuns totusi la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere - 3% la emitere, 3% la colectare, din informatiile pe care le am eu. Daca nu intelegem ca nu putem sa avem profit exceptional... Si poate si incadrat cu 1% si avem doi angajati. Eu astfel de smecherii nu le mai accept. Si atunci voi lasa alternativa. Nu vorbim de voucherele de vacanta, acelea vor fi emise - si vom incerca prin Posta Romana, vedem, prin sistemul public”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani