Grid star
punguta cu doi bani

Citu este total rupt de realitate (Video)

Premierul Florin Citu (foto) isi duce pe culmi nebanuite aroganta la adresa romanilor. Dupa ce miercuri, 22 septembrie 2021, el si 70 de alti senatori PNL, USR-PLUS si UDMR au trecut prin Senat proiectul Legii privind aprobarea OUG 68/2021 cu un amendament care sub pretextul pandemiei ingradeste nepermis de mult toate drepturile si libertatile romanilor (si nu prin lege, ci prin hotarare de Guvern), joi, 23 septembrie 2021, acelasi Citu a iesit sa faca propaganda pentru certificatul de vaccinare, insistand ca vor ramane deschise in principal acele afaceri unde oamenii detin respectivul document.

Dar asta nu e tot. In acelasi context, prim-ministrul s-a rastit la romanii care aleg sa nu se vaccineze, spunand ca „cei care sunt vaccinati nu pot sa fie restrictionati pentru ca unele dintre persoanele din Romania nu vor sa se vaccineze”.

In acest punct, tinem sa-l readucem pe Citu cu picioarele pe pamant: nu este vorba despre „unele dintre persoanele din Romania”, ci despre o uriasa majoritate – mai precis, 72,77% dintre romani la nivelul zilei de miercuri, conform portalului Datelazi.ro. Caci doar 27,23% figureaza ca vaccinati (vezi facsimil). Iar printre cei 72,77% de romani nevaccinati va dati seama cati platitori de taxe si impozite sunt.

Iata declaratia lui Florin Citu (vezi video):

Eu am spus din primul moment ca vreau ca Romania sa ramana deschisa – doar asa putem sa avem resurse sa platim pentru tot ceea ce trebuie sa platim in aceasta iarna si in viitor. Iar cei care sunt vaccinati nu pot sa fie restrictionati pentru ca unele dintre persoanele din Romania nu vor sa se vaccineze. Trebuie sa mergem mai departe”.

https://youtu.be/Q0vO8zovy_s?t=1018

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani